Desteklenen Projeler
4
-
2025 - Devam Ediyor Uluslararası Öğrencilerin Türk Mutfağıyla Etkileşimi ve Dünya Mutfaklarıyla Bağlantılı Bir Web Sitesi Geliştirme Projesi
-
2024 - 2025 Kayseri'de Çerkes Mutfağının Korunması: Kültürel Miras ve Sürdürülebilirlik
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2024 - 2025 Üniversite yemekhanesinde verilen gıda atığı azaltmaya yönelik uyaranların yemekhanedeki gıda atığı miktarına etkisi ve etkinin sürdürülebilirliği: Erciyes Üniversitesi Örneği
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Otel Isletmelerinde Mutfak Personellerinin Bakıs Açısı ile Sürdürülebilir Mutfak Bilgi, Tutum ve Uygulamalarının Karsılastırılması: Kayseri ilindeki Büyük Ölçekli Oteller Üzerine Bir Çalısma
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı