Yayınlar & Eserler

Makaleler 10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (3)
Scopus (5)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. Evaluation of Food and Beverage Service Failures in Airline Businesses

4th International Sustainable Tourism Congress, Aksaray, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

2. Yerel Gastronomik Ürünlerin Ticarileşmesinde Kadın Kooperatiflerinin Rolü Bir Model Önerisi

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, ss.777-795, (Tam Metin Bildiri)

4. Do customer complaints differ according to restaurant types? Evidence from online reviews

7th ınternational Gastronomy Tourism Studies Congress (IGTSC23), Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.243-244, (Özet Bildiri)

5. Turizm Alanındaki Öğrencilerin Yiyecek-İçecek Departmanlarına Yönelik Tutumları

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 08 Haziran 2022 - 09 Haziran 2023, ss.58-59, (Özet Bildiri)

6. Turistlerin Restoran Tercihinde Dikkate Aldığı Sağlık ile İlgili Faktörlerin Değerlendirilmesi

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyon, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.1058-1079, (Tam Metin Bildiri)

7. The Importance of Local Food in the Formation of Tourist Experinces and Its Sustainability: A Conceptual Evaluation

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (Futourism 2018), Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, cilt.1, ss.810-816, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

8. TÜKETİCİLERİN RESTORAN TERCİHİNDE DİKKATE ALDIĞI FAKTÖRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018, ss.80-81, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 7

1. Sofralarda Buluşan Kültürler: Gastrodiplomasinin Kültürel Boyutu

Lezzetin Gücü: Gastronomi ve Diplomasi (Gastrodiplomasi), Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Selman BAYINDIR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.31-46, 2025

2. Cheese Aesthetics in Tourism

Global Perspectives on Cheese Tourism, Res. Asst. Dr. Grant Altay TAŞKIN; Prof. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.135-148, 2024

3. Uluslararası Pişirme Yöntemleri

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Doç. Dr. Emrah ÖRGÜN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.201-218, 2024

5. İçeceklere Giriş

Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler, Dr. Gökhan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-8, 2023

6. Yerel Mutfağın Uluslararasılaşmasında Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Rolü

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA,Arş. Gör. Mustafa ÜLKER, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.53-74, 2020

7. Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018
Ansiklopedide Bölümler 13

1. Kontenjan Ayırma

Detay Yayıncılık, ss.288-289, 2019

2. Tamamen Kredili Konuk

Detay Yayıncılık, ss.481, 2019

3. Kredili Konuk

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

4. Dağıtım Kanalı

Detay Yayıncılık, ss.82-83, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Pazar Bölümleme

Detay Yayıncılık, ss.383-384, 2019

6. Kredili Acenta

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

7. Kredisiz Konuk

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

8. Kişi Sayısı

Detay Yayıncılık, ss.281, 2019

9. Konumlandırma

Detay Yayıncılık, ss.292, 2019

10. Kontenjan Son Kullanma Tarihi

Detay Yayıncılık, ss.289, 2019

11. Kredisiz Acenta

Detay Yayıncılık, ss.295, 2019

12. Pazar Payı

Detay Yayıncılık, ss.384-385, 2019

13. Pazar Potansiyeli

Detay Yayıncılık, ss.385, 2019
Metrikler

Yayın

40

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

28

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

37

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

9

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları