Makaleler
10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (3)
Scopus (5)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1. Too much time to seek, too little to risk: a socioemotional selectivity perspective on generational differences in ethnic restaurant intentions
BRITISH FOOD JOURNAL
, cilt.1, sa.1, ss.1-23, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1. Evaluation of Food and Beverage Service Failures in Airline Businesses
4th International Sustainable Tourism Congress, Aksaray, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2024, (Özet Bildiri)
Kitaplar
7
2. Cheese Aesthetics in Tourism
Global Perspectives on Cheese Tourism, Res. Asst. Dr. Grant Altay TAŞKIN; Prof. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.135-148, 2024
3. Uluslararası Pişirme Yöntemleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Doç. Dr. Emrah ÖRGÜN, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.201-218, 2024
