Yayınlar & Eserler

Makaleler 27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
Scopus (21)
TRDizin (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. Balık sakatatları ve karkaslarında Escherichia coli serotipleri, biyofilm, virülans ve antibiyotik direnç profilleri

XVI. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi KoruMar Ephesus Beach and Spa Resort Otel, İzmir, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2024, ss.62-63, (Özet Bildiri)

2. SIĞIR KARKASLARINDAN ARCOBACTER SPP. İZOLASYONU, İZOLATLARIN MOLEKÜLER TİPLENDİRİLMESİ VE ANTİBİYOTİK DUYARLILIKLARI

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.457-458, (Özet Bildiri)

3. SIĞIR KARKASLARINDAN ARCOBACTER SPP. İZOLASYONU, İZOLATLARIN MOLEKÜLER TİPLENDİRİLMESİ VE ANTİBİYOTİK DUYARLILIKLARI

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.457-458, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. SÜT İŞLETMESİ VE SÜT ÇİFTLİĞİ ORTAMINDA GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN ARAŞTIRILMASI

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.168-169, (Özet Bildiri)

5. SIĞIR IRKININ ET KALİTESİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.88-89, (Özet Bildiri)

6. ÇİĞ SÜTLERDEN ELDE EDİLEN PEYNİRLERDE ENTEROCOCCUS SPP. VARLIĞI

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.172-173, (Özet Bildiri)

8. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNDE VETERİNER HEKİMLERİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.182-183, (Özet Bildiri)

12. Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380, (Özet Bildiri)

15. O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health

2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 1

1. Gıdalarda Isı İşlemi Sonucu OluşanToksik Maddeler

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, Şireli, Ufuk Tansel, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.50-58, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

43

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

21

Atıf (WoS)

49

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

108

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

63

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (Sobiad)

11

H-İndeks (Sobiad)

2

Proje

14

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları