SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (Hakemli Dergi)
Tüketime Hazır Gıdalarda Listeria monocytogenes Varlığının Araştırılması
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.149-155, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
SIĞIR IRKININ ET KALİTESİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Uluslararası KatılımlıIX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.88-89
TAVUK YUMURTALARININ ENTEROCYTOZOON BİENEUSİ, GİARDİA İNTESTİNALİS, CRYPTOSPORİDİUM SP. VE TOXOPLASMA GONDİİ İLE KONTAMİNASYONUNUN YENİ GELİŞTİRİLEN MULTİPLEKS NESTED PCR İLE ARAŞTIRILMASI: HALK SAĞLIĞI ENDİŞESİ
Uluslararası KatılımlıIX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.68-69
Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.23-24
Presence of Escherichia coli O26, O111 and O157 in Milk and Dairy Products, Antibiotic Susceptibility and Molecular Typing of Isolates
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.8-9
DETECTION OF SHIGA-TOXIGENIC ESCHERICHIA COLI (STEC) IN FISHES MARKETED IN KAYSERI, TURKEY
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.380
O8 Effects of Bisphenols and Phthalates on Public Health
2. International Congress of Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018