Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GELECEĞİN SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BESLENME BİLGİ DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

Nuh Naci Yazgan Ulusal Sağlık Bilimleri Kongresi, Kayseri, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2024, ss.67

Hastaların Hastane Yiyecek Hizmetlerinden Memnuniyet Düzeyi

Gevher Nesibe 8. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 Kasım - 20 Aralık 2021

Bireylerin Yeme Davranışlarının Diyet Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi

4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2021

Öğretmenlerin beslenme dostu okul programı hakkındaki bilgi düzeyleri

International Gevher Nesibe Health Sciences Conference-VII, Kayseri, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2021, ss.196

Tabak Renginin Besin Algısına Etkisi

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019

Evaluation of breastfeeding attitudes of senior female university students

1. Uluslararası Emzirme Gerçeği Kongresi, Ankara, Türkiye, 30 Eylül - 03 Kasım 2019

Biyoelektrik İmpedans Analizi ve Tahmin Etme Denklemleriyle Hesaplanan Bazal Metabolizma Hızlarının Karşılaştırılması

1. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2018

Televizyon, Çocukluk Çağı Obezitesi İçin Bir Risk Faktörü Müdür?

6th International from Fetal Life to Childhood First 1000 Days Meternal – Infant – Nutrition Congress, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018, ss.185

Anneler Neden Altı Aydan Önce Tamamlayıcı Besine Başlarlar?

6th International from Fetal Life to Childhood First 1000 Days Meternal – Infant – Nutrition Congress, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018, ss.184

Assessment of Physical Activity in Adults Living in Kayseri City Centre

International Eastern Mediterranean Cardiometabolic Syndrome Congress and Eastern Mediterranean Health Sciences Student Symposium, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 09 Kasım 2014, ss.138-140

Erciyes Üniversitesi Yemekhanelerinde Besin Güvenilirliği Uygulamaları ve Personelin Hijyen Algısı

IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, ss.103

Emzirme Eğitiminin Anne Sütüyle Beslenme Üzerine Etkisi

IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, ss.330

Kayseri'deki Üç Toplum Sağlığı Merkezine Başvuran Gebelerin Beslenme Durumunun Saptanması

IX. Uluslararası Beslenme ve Diyeyetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2014, ss.280-281

Gebelikte Balık Tüketimi ve Omega-3 Yağ Asitleri

2. Fetal Hayattan Çocukluğa “ilk 1000 gün” Gebe ve Çocuk Beslenmesi Kongresi, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Mart 2014, ss.210

Tıp Fakültesi Öğrencilerinde Obezite Durumu ve İlişkin Faktörler

16. ULUSAL HALK SAĞLIĞI KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 27 - 31 Ekim 2013, ss.466 Sürdürülebilir Kalkınma

Vegetarian Tastes in Turkish Cuisine

The 2nd Internatıonal Symposium on “Traditional Foods from Adriatıc to Caucaus", Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.78

Hipertansiyonlu hastaların sodyum tüketimlerinin uyku kalitesine etkisi

VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012

Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinin Besin Tüketimleri

VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008, ss.319-320

Erciyes Üniversitesi Medikososyal Ünitesine Başvuran Öğrencilerin Besin Tüketim Durumları

VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008, ss.330-331

Safra Kesesi Hastalarının Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi

VI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 2 - 06 Nisan 2008, ss.326

Sigaranın Beslenme ve Besin Tüketimi Üzerine Etkileri

V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2006, ss.321-322

Hastaların Klinik Beceri Eğitimi İle İlgili Düşünceleri

3. Ulusal Tıp Eğitimi Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 12 - 16 Nisan 2004, ss.82

Kitap & Kitap Bölümleri

Sağlıklı Toplumlar İçin Besine Dayalı Beslenme Rehberleri

Beslenme İlkeleri-1, Neriman İnanç, Editör, Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik, Ankara, ss.14-30, 2022

Bebeklik ve Küçük Çocukluk Döneminde (0-24 Ay) Beslenme: Emzirme, Anne Sütünün Önemi ve Tamamlayıcı Beslenme

Türkiye Beslenme Rehberi (TÜBER) 2022, PEKCAN A. GÜLDEN, ŞANLIER NEVİN, BAŞ MURAT, BAŞOĞLU SEVİL, ACAR TEK NİLÜFER, Editör, T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No:1031,Hazar Reklam Mat. Yay. Dan. Eği. Kır. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, Ankara, ss.125-136, 2022

Vejetaryenizmde Beslenme

Beslenme Diyet ve Sağlık, Gizem Köse, Editör, Eğitim Kitabevi, Konya, ss.362-384, 2021

İmmün Yetmezlik Sendromları, HIV ve AIDS

Klinik Pediatrik Beslenme, Meseri R, Küçükerdönmez Ö, Urhan M., Editör, Ankara Nobel Kitapevleri, Ankara, ss.335-353, 2019

Diyet ve Hematopoez: Beslenme Anemileri

Klinik Uygulamalarda Beslenme, İndrani Kalkan, Mehmet Akman, Editör, İstanbul Tıp Kitapevleri, İstanbul, ss.250-256, 2018

Enerji Gereksinimi

Beslenmenin Esasları Ve Sağlığın Korunmasında Beslenme, Özenoğlu A., Editör, Hatiboğlu Basım Yayım, Ankara, ss.251-282, 2016

Anne Sütünün Korunması, Desteklenmesi ve Geliştirilmesi, Tamamlayıcı Beslenme

Türkiye Beslenme Rehberi, Gülden Pekcan,Nevin Şanlıer,Murat Baş,Sevil Başoğlu,Nilüfer Acar Tek, Editör, Kayıhan Yayınları, Ankara, ss.89-99, 2016

Metrikler

Yayın

69

Atıf (WoS)

26

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

62

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

4

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

8

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları