Desteklenen Projeler
-
2010 - Devam Ediyor Geleneksel Fermente Gilaburu Meyve Suyundan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri ve Endüstriyel Üretimde Kullanımları
-
2020 - 2022 BAKLAGİLLERDEN PROTEİN VE FENOLİK BİLEŞENLERİN İNOVATİF YÖNTEMLERLE ELDESİ, NANOLİF ÜRETİMİ, ENKAPSÜLASYON VE BİYOFONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2015 - 2018 PİRİNÇ KEPEĞİ PROTEİNLERİNDEN ULTRASON VE MİKRODALGA DESTEKLİ ENZİMATİK HİDROLİZ YOLUYLA ANTİHİPERTANSİF VE ANTİOKSİDAN HİDROLİZAT ÜRETİMİNİN OPTİMİZASYONU
-
2012 - 2018 Farklı pH değerlerinde ksantan gam ile galaktomannan karışımının reoljik özelliklerinin kafes karışım dizaynı kullanılarak optimizasyonu: İkili etkileşimlerin kesme altında reoscope ile görüntülenmesi
-
2014 - 2016 PİRİNÇ KEPEĞİNDEN ULTRASON DESTEKLİ PROTEİN EKSTRAKSİYONUNUN OPTİMİZASYONU: ANTİOKSİDAN VE ANTİPROLİFERATİF ÖZELLİKLER ÜZERİNE ETKİLER
-
2014 - 2015 EKŞİ HAMUR FORMÜL OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN AROMATİK PROFİLİ, BİYOAKTİF NİTELİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2014 - 2015 BAYAT EKMEĞİN KIZARTILMIŞ BUĞDAY VE MISIR EKMEĞİNDE KULLANIMI
-
2013 - 2015 NOHUT PROTEİN HİDROLİZATLARININ ANJİYOTENSİN DÖNÜŞTÜRÜCÜ ENZİM (ADE) İNHİBİTÖR AKTİVİTESİ ÜZERİNE ULTRASON, MİKRODALGA, FERMANTASYON VE PİŞİRMENİN ETKİLERİ
-
2011 - 2015 KEPEKLİ EKMEKLERDE EKŞİ MAYA KULLANIMININ ORGANİK FOSFORLU PESTİSİT KALINTI MİKTARI ve KALİTE NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2011 - 2013 Buğday unlarından hidrotermal yolla jel yapı (arabaşı) oluşumuna etki eden parametrelerin optimizasyonu ve jel yapının tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
-
2011 - 2011 Pandispanya Kek Kalitesi Üzerine Yabani Meyvelerin Fonksiyonel Etkileri
-
2011 - 2011 Glutensiz ekmeklerde ekşi hamur kullanımının kaliteye etkileri
-
2009 - 2011 FARKLI TAHIL UNLARI İLAVESİ İLE ELDE EDİLEN FIRINLANMIŞ BUĞDAY CİPSİNİN KALİTE NİTELİKLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ
-
2009 - 2011 GİLABURU POSASININ KEK KALİTESİNE ETKİSİ
-
2009 - 2010 Taze Yaprağımsı (Tıbbi, Şifalı, Yenilebilir) Bitkilerdeki Fonksiyonel Biomolekullerin Sıvı-Katı Sistemde Vurgulu Elektrik Alanı Ile Ekstraksiyonu