Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (7)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. The Effect of Enrichment of Biscuits by Carob Molasses on Physicochemical, Functional and Sensory Properties

1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, (Yayınlanmadı) Creative Commons License

2. Effects of Different Irrigation Levels on Oil and Fatty Acid Composition of Pumpkin Seeds

II. International Conference on Engineering Technology and Innovation (ICETI), Budapeşte, Macaristan, 7 - 11 Mart 2018, ss.71, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Variation of oil protein fatty acids and vitamin e content of pumpkin seed under deficit irrigation

6th International Chemistry Conference (6th ICC), Riyad, Suudi Arabistan, 8 - 10 Kasım 2016, ss.292 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Using infrared drying method for producing pastirma

62nd ICoMST Innternational Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, ss.156, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

12

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

267

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

306

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

18

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

5

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları