Dr. Öğr. Üyesi OYA SİPAHİOĞLU
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (7)
Diğer Yayınlar (1)
1.
EVALUATING THE INFRARED TECHNIQUE AS A NOVEL DRYING METHOD OF THE TURKISH PASTIRMA
Batman S. G.
,
SİPAHİOĞLU O.
,
Yetim H.
Theory and Practice of Meat Processing
, cilt.10, sa.2, ss.177-188, 2025 (Scopus)
2.
Variations in oil, protein, fatty acids and vitamin E contents of pumpkin seeds under deficit irrigation
Kirnak H.
,
İrik H. A.
,
Sipahioğlu O.
,
Ünlükara A.
GRASAS Y ACEITES
, cilt.70, sa.2, 2019 (SCI-Expanded)
3.
GENÇ TÜKETİCİLERİN HELAL SERTİFİKASI KONUSUNDA FARKINDALIĞI VE BUNUN GIDA TERCİHİ ÜZERİNE ETKİLERİ: KAYSERİ İLİ ÖRNEĞİ
Sipahioğlu O.
,
Akbulut M. S.
,
Daştan Ş.
,
Can E.
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.110-121, 2019 (Hakemli Dergi)
4.
Modeling the dielectric properties of ham as a function of temperature and composition
Sipahioglu O.
,
Barringer S.
,
Taub I.
,
Prakash A.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.68, sa.3, ss.904-909, 2003 (SCI-Expanded, Scopus)
5.
THE DIELECTRIC PROPERTIES OF MEATS AS A FUNCTION OF TEMPERATURE AND COMPOSITION
Sipahioglu O.
,
Barringer S. A.
,
Bircan C.
JOURNAL OF MICROWAVE POWER AND ELECTROMAGNETIC ENERGY
, cilt.38, sa.3, ss.161-169, 2003 (SCI-Expanded, Scopus)
6.
Dielectric properties of vegetables and fruits as a function of temperature, ash, and moisture content
Sipahioglu O.
,
BARRINGER S.
Journal of Food Science
, cilt.68, sa.1, ss.234-239, 2003 (SCI-Expanded, Scopus)
7.
Characterization and modeling of dielectric properties of turkey meat
Sipahioglu O.
,
BARRINGER S.
,
TAUB I.
,
YANG A.
Journal of Food Science
, cilt.68, sa.2, ss.521-527, 2003 (SCI-Expanded, Scopus)
8.
Structure, physico-chemical and sensory properties of feta cheese made with tapioca starch and lecithin as fat mimetics
Sipahioglu O.
,
ALVAREZ V.
,
SOLANO-LOPEZ C.
International Dairy Journal
, cilt.9, sa.11, ss.783-789, 1999 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
4
1.
The Effect of Enrichment of Biscuits by Carob Molasses on Physicochemical, Functional and Sensory Properties
İnanır C.
,
Sipahioğlu O.
1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, (Yayınlanmadı)
2.
Effects of Different Irrigation Levels on Oil and Fatty Acid Composition of Pumpkin Seeds
Kırnak H.
,
İRİK H. A.
,
SİPAHİOĞLU O.
,
ÜNLÜKARA A.
,
Yılmaz M.
II. International Conference on Engineering Technology and Innovation (ICETI), Budapeşte, Macaristan, 7 - 11 Mart 2018, ss.71, (Özet Bildiri)
3.
Variation of oil protein fatty acids and vitamin e content of pumpkin seed under deficit irrigation
KIRNAK H.
,
SİPAHİOĞLU O.
,
İRİK H. A.
6th International Chemistry Conference (6th ICC), Riyad, Suudi Arabistan, 8 - 10 Kasım 2016, ss.292
4.
Using infrared drying method for producing pastirma
Batman S.
,
SİPAHİOĞLU O.
,
YETİM H.
62nd ICoMST Innternational Congress of Meat Science and Technology, Bangkok, Tayland, 14 - 19 Ağustos 2016, ss.156, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Yayın (WoS)
6
Yayın (Scopus)
7
Atıf (WoS)
267
H-İndeks (WoS)
6
Atıf (Scopus)
306
H-İndeks (Scopus)
6
Atıf (Scholar)
18
H-İndeks (Scholar)
1
Proje
5
Tez Danışmanlığı
2
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları