Structure, physico-chemical and sensory properties of feta cheese made with tapioca starch and lecithin as fat mimetics


Sipahioglu O., ALVAREZ V., SOLANO-LOPEZ C.

International Dairy Journal, cilt.9, sa.11, ss.783-789, 1999 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 9 Sayı: 11
  • Basım Tarihi: 1999
  • Doi Numarası: 10.1016/s0958-6946(99)00150-8
  • Dergi Adı: International Dairy Journal
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.783-789
  • Anahtar Kelimeler: tapioca starch, lecithin, fat mimetics, feta cheese, fat replacers, REDUCED-FAT, FULL-FAT, MICROSTRUCTURE, PRODUCTS, TEXTURE, MILK
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Hayır