Dielectric properties of vegetables and fruits as a function of temperature, ash, and moisture content
Atıf İçin Kopyala
Sipahioglu O., BARRINGER S.
Journal of Food Science, cilt.68, sa.1, ss.234-239, 2003 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
68
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2003
-
Doi Numarası:
10.1111/j.1365-2621.2003.tb14145.x
-
Dergi Adı:
Journal of Food Science
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.234-239
-
Anahtar Kelimeler:
vegetables, fruits, dielectric properties, dielectric constant, loss factor, FRESH FRUITS, 2.45 GHZ, 20 GHZ, MHZ
-
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Hayır