-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2014 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2014 - 2014 Araştırma Görevlisi Dr.
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2011 - 2014 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler
-
2005 - 2011 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
-
2025 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, --
-
2025 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2022 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2016 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2016 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2016 - Devam Ediyor Ölçme Değerlendirme Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2015 - 2023 Merkez Müdür Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --
-
2017 - 2021 Merkez Müdür Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi
-
Doktora
Yeni, Yeniden ve Sınırıaşan Hastalıklar
Çevre Kirliliği ve Halk Sağlığı
Seminer
Gıda Kaynaklı Mikroorganizmalarda Antimikrobiyal Direnç
Gıda Enfeksiyonlarında Epidemiyoloji
Antimikrobiyal Direnç ve Halk Sağlığı
-
Yüksek Lisans
Mayalar ve Mikotoksijenik funguslar
Gıda Kaynaklı Paraziter Enfeksiyonlar
Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler
Gıda Kaynaklı Viral Enfeksiyonlar
Gıda Alerjisi ve İntoleransı
Zoonozlar
Gıda Enfeksiyonları ve Toksikasyonları
Gıda Alerjisi ve Alerjenler
Gıda Kaynaklı Enfeksiyon ve Zehirlenmelere Giriş
Gıda Kaynaklı Bakteriyel Enfeksiyonlar
-
Lisans
Gıda Hijyeni ve Kontrolü
VETERİNER HEKİMLİĞİ HALK SAĞLIĞI
-
NEVŞEHİR BÖLGESİNDE SATIŞA SUNULAN TAVUK KARKASLARINDAN İZOLE EDİLEN ALİARCOBACTER SPP.'NİN MOLEKÜLER TİPLENDİRİLMESİ VE ANTİBİYOTİK DUYARLILIKLARININ BELİRLENMESİ
Hızlısoy H. (Danışman)
Ö.TOLGA(Öğrenci), Doktora, 2025 -
Nevşehir Bölgesinde Satışa Sunulan Tavuk Karkaslarından İzole Edilen Campylobacter jejuni İzolatlarının Moleküler Karakterizasyonu ve Antibakteriyel Duyarlılıklarının Belirlenmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
C.YAMAN(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Tavuk Etlerinde Arcobacter spp. Varlığı İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları Ve Moleküler Tiplendirilmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
Ö.Taşlı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Sığır Karkaslarında Arcobacter spp. Varlığı İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları ve Moleküler Tiplendirilmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
K.TANK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Koyun, Sığır ve Tavuk Sakadatlarında Campylobacter spp. Varlığı, İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Klonal İlişkilerinin Belirlenmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
E.Nur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Nevşehir İlindeki Kesimhanelerden İzole Edilen Staphylococcus aureus İzolatlarının Moleküler Tiplendirilmesi ve Vankomisin Dirençliliğinin İncelenmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
Ö.Tolga(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Süt ve süt ürünlerinde escherichia coli O26, O111 ve O157 varlığı, izolatların antibiyotiklere duyarlılıkları ve moleküler tiplendirilmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
D.ÖZTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
In vitro antimicrobial effect of nisin, fluid whey and Nigella sativa essential oil on experimentally infected chicken meat with Campylobacter jejuni
Çınar M. U. (Danışman), HIZLISOY H. (Eş Danışman)
F.RIYADH(Öğrenci), Doktora, 2019