Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi
-
2014 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2014 - 2014 Araştırma Görevlisi Dr.
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2011 - 2014 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler
-
2005 - 2011 Araştırma Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Merkez Müdür Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi, Deneysel Araştırmalar Uygulama Ve Araştırma Merkezi (Dekam)
-
2016 - Devam Ediyor
Erciyes Üniversitesi
-
2015 - Devam Ediyor Merkez Müdür Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi, --------------------------------, --
-
2015 - Devam Ediyor
Erciyes Üniversitesi
-
2017 - 2020
Erciyes Üniversitesi
-
2016 - 2019
Erciyes Üniversitesi
-
2015 - 2018
Erciyes Üniversitesi
-
2015 - 2018
Erciyes Üniversitesi
-
2015 - 2018
Erciyes Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Doktora Seminer
-
Yüksek Lisans Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler
-
Yüksek Lisans Gıda Kaynaklı Viral Enfeksiyonlar
-
Yüksek Lisans Gıda Alerjisi ve İntoleransı
-
Yüksek Lisans Zoonozlar
-
Doktora Gıda Kaynaklı Mikroorganizmalarda Antimikrobiyal Direnç
-
Doktora Gıda Enfeksiyonlarında Epidemiyoloji
-
Doktora Antimikrobiyal Direnç ve Halk Sağlığı
-
Yüksek Lisans Gıda Enfeksiyonları ve Toksikasyonları
-
Yüksek Lisans Gıda Alerjisi ve Alerjenler
-
Yüksek Lisans Gıda Kaynaklı Enfeksiyon ve Zehirlenmelere Giriş
-
Yüksek Lisans Gıda Kaynaklı Bakteriyel Enfeksiyonlar
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Kontrolü
-
Lisans VETERİNER HEKİMLİĞİ HALK SAĞLIĞI
Yönetilen Tezler
-
Nevşehir Bölgesinde Satışa Sunulan Tavuk Karkaslarından İzole Edilen Campylobacter jejuni İzolatlarının Moleküler Karakterizasyonu ve Antibakteriyel Duyarlılıklarının Belirlenmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
C.YAMAN(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Tavuk Etlerinde Arcobacter spp. Varlığı İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları Ve Moleküler Tiplendirilmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
Ö.Taşlı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Sığır Karkaslarında Arcobacter spp. Varlığı İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları ve Moleküler Tiplendirilmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
K.TANK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Koyun, Sığır ve Tavuk Sakadatlarında Campylobacter spp. Varlığı, İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Klonal İlişkilerinin Belirlenmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
E.Nur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Nevşehir İlindeki Kesimhanelerden İzole Edilen Staphylococcus aureus İzolatlarının Moleküler Tiplendirilmesi ve Vankomisin Dirençliliğinin İncelenmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
Ö.Tolga(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Süt ve süt ürünlerinde escherichia coli O26, O111 ve O157 varlığı, izolatların antibiyotiklere duyarlılıkları ve moleküler tiplendirilmesi
Hızlısoy H. (Danışman)
D.ÖZTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
In vitro antimicrobial effect of nisin, fluid whey and Nigella sativa essential oil on experimentally infected chicken meat with Campylobacter jejuni
Çınar M. U. (Danışman), HIZLISOY H. (Eş Danışman)
F.RIYADH(Öğrenci), Doktora, 2019