SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
INVESTIGATION OF SOME FORAGE PEAS (Pisum arvense L.) IN TERMS OFSEEDYIELD UNDER KAYSERİ CONDITIONS
International Journal of Agricultural and Natural Sciences
, cilt.16, sa.3, ss.316-321, 2023 (Hakemli Dergi)

Bazı Tescilli Nohut Çeşitlerinin Elek Analiz Değerleri
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.11, ss.1953-1959, 2021 (Hakemli Dergi)


WATER –YIELD RELATIONS OF DRIP-IRRIGATED PEAS UNDER SEMI-ARID CLIMATE CONDITION
International Journal of Agricultural and Natural Sciences
, cilt.14, sa.2, ss.85-95, 2021 (Hakemli Dergi)
Effects of Supplementary Irrigation At Different Periods On Crude Protein, Oil and Ash Content of Chickpea
GAZİOSMANPAŞA BİLİMSEL ARAŞTIRMA DERGİSİ
, cilt.6, ss.168-176, 2017 (Hakemli Dergi)
Kayseri Kıraç Koşullarında Yetiştirilen Bazı Macar Fiği Çeşitlerinin Ot Verimleri ve Kalitelerinin Belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.14, sa.2, ss.113-123, 2017 (Hakemli Dergi)
Çayır Üçgülü Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine NaCl Konsantrasyonlarının Etkileri
turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
, cilt.4, ss.220-226, 2017 (Hakemli Dergi)
Bezelyenin (Pisum sativum L.) Dünya ve Türkiye Ekonomisindeki Yeri ve Önemi.
Konya Ticaret Borsası
, sa.40, ss.36-38, 2012 (Hakemli Dergi)
Börülcenin Dünya ve Türkiye Ekonomisindeki Yeri
Tarım Türk
, sa.36, ss.76-80, 2012 (Hakemli Dergi)
Organik Tarımın Amacı ve Avantajları
Tarım Türk
, sa.35, ss.126-130, 2012 (Hakemli Dergi)
Status and economical importance of faba bean (Vicia faba L.) In Turkey and the world (A review)
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi (Bitkisel Araştırma Dergisi)
, cilt.7, sa.2, ss.35-40, 2010 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Hümik Asit, Mikrobiyal Gübre ve Fosfat KayasıUygulamalarının Fasülye Bitkisinde Farklı GelişmeDönemlerinde Yaprak Klorofil İçeriğine Etkileri
International Eurasian Congress on‘Natural Nutrition andHealthy Life’ 2018, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018

Bazı Patates Çeşitlerinin Boğum Kültürüne Tepkileri
Proceedings Book of International Eurasian Congress on Natural Nutrition Healthy Life, Ankara, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018
Effects of Irrigation Applied at Different Growth Stages on Chickpea Yield
2th International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.482
Vegetative and Generative Characteristics of Chickpea as Effected by Irrigations at Different Growth Stages
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, ss.1
YEMEKLİK BAKLAGİLLERİN BESLENME AÇISINDAN ÖNEMİ VE ÜLKEMİZDE ORGANİK YEMEKLİK BAKLAGİLLERİN DURUMU
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi'2015, Bilecik, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2015, ss.83-84
Determination of nutrient composition of haulms of potatoes (Solanum tuberosum L.) varieties
50 croatian 10 international symposium on agriculture, Opatija/Zagreb, Hırvatistan, 16 - 20 Şubat 2015, ss.162
Possible Cultivation some Maize Cultivars for Ensilage as Second Crop under Kayseri Conditions
Croatian and 10th International Symposium on Agriculture, Opataja, Hırvatistan, 3 - 06 Şubat 2015, ss.1
Adaptation of Some Corn Genotypes to Kayseri Conditions for Grain Yield
1st Central Asia Congress on Modern Agricultural Techniques and Plant Nutrition, Kırgızistan, 1 - 04 Ekim 2013, cilt.2, sa.2, ss.1485-1494
Korunga (Onobrychis viciifolia)’nın Nektar Kaynağı Olarak Önemi
. 1. Turkısh Congress, Expo and Workshops On Honey And Honeybee Products With İnternational Participation, Türkiye, 1 - 04 Şubat 2012, ss.155
Bitki Biyoteknolojisindeki Yenilikler
6. Öğrenci Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.251-258
Bitki biyoteknolojisi alanındaki yenilikler
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 6. Öğrenci Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.251-258
Topraksız Tarım
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi 5. Öğrenci Kongresi, Ankara, Türkiye, 16 Nisan 2009, ss.264-270