Yayınlar & Eserler

Makaleler 18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (10)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 30

1. ASSESSMENT OF KETOGENIC DIET, INTERMITANT FASTING AND HIGH FAT DIET EFFECT ON BDNF AND BEHAVIOUR IN EPILEPSY MICE MODELS

13. Uluslararası ARTEMİS Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Bucuresti, Romanya, 28 - 30 Ağustos 2025, cilt.6, sa.57, ss.449, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Ultra İşlenmiş Besinlerin Kanser Üzerine Etkisi

8. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi , Burdur, Türkiye, 16 - 19 Nisan 2025, ss.119, (Özet Bildiri)

3. ATIK KAVUN (Cucumis melo L.) ÇEKİRDEĞİ TOZU İLE YAPILAN KURABİYENİN İŞTAHA ETKİSİ

6. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ağustos 2024, ss.943-953, (Tam Metin Bildiri)

4. SÜRDÜRÜLEBİLİR VE SAĞLIKLI BESLENME DAVRANIŞLARI VE FİZİKSEL AKTİVİTE DÜZEYİ ARASINDAKİ İLİŞKİ

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.656-664, (Tam Metin Bildiri)

5. Environmental effects of food production systems and dietary models.

VI. INTERNATİONAL ANATOLİAN AGRİCULTURE, FOOD, ENVİRONMENT AND BİOLOGY CONGRESS , Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.392-395, (Tam Metin Bildiri)

6. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE POSA TÜKETİM DÜZEYLERİ İLE BEL ÇEVRESİ ÖLÇÜMLERİNE İLİŞKİN METABOLİK RİSK DURUMLARI

7. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Mayıs 2022, ss.286-295, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

7. Üniversite Öğrencilerinde Genetiği Değiştirilmiş Organizma Hakkında Bilgi Düzeyi, Tutum ve Risk Algısının Değerlendirilmesi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.305-306, (Özet Bildiri)

8. Besin Etiketi Okuma Alışkanlıkları Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarını Nasıl Etkiler?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.389-390, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Lise Son Sınıf Öğrencilerinde Stres Faktörünün Beslenme Üzerine Etkisi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.377-378, (Özet Bildiri)

10. Akne Vulgarisi Olan Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.379-380, (Özet Bildiri)

11. Ambalajlı Gıdalarda Yer Alan Beslenme Beyanları Türk Gıda Kodeksine Uygun Mu?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.352-353, (Özet Bildiri)

12. LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDE STRES FAKTÖRÜNÜN BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.287-288, (Tam Metin Bildiri)

13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE SEZGİSEL YEME ÖLÇEĞİ-2 İLE YEME TUTUM TESTİ-26 VE ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLER ARASINDAKİ İLİŞKİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.183-184, (Tam Metin Bildiri)

16. Zayıflama diyeti uygulayan bireylerde kaygı düzeyinin saptanması

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017, ss.92-93, (Özet Bildiri)

17. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketim Durumu ve İlişkin Faktörler

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.47, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

21. Risk Gruplarında Besin Destekleri Kullanımı

Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.96, (Özet Bildiri)

22. Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar

II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 27 Mart 2017, ss.86, (Özet Bildiri)

23. Üniversite Öğrencilerinin İçecek Tercihleri

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.79, (Tam Metin Bildiri)

24. Zayıflama Diyeti Uygulayan Bireylerde Durumluk ve Sürekli Kaygı Düzeylerinin Saptanması

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.81, (Tam Metin Bildiri)

25. Obezite ve Çevresel Etmenler

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.89, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

26. Üniversite Öğrencilerinde Yale Ölçeği ile Yeme Bağımlılığının Değerlendirilmesi

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.80, (Tam Metin Bildiri)

28. Nutrition Education By Peer Education Model in University Students

II. International Conference on Sustainable Development (ICSD), Skopje, Makedonya, 19 - 23 Ekim 2016, ss.103, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

29. Use of Iodized Salt Status at Food Service Institutions in Kayseri

II. International Conference on Sustainable Development (ICSD), Skopje, Makedonya, 19 - 23 Ekim 2016, ss.102, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

30. Women’s Attitudes, Beliefs and Knowledge Levels Towards Spice Use

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus Congress, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.535, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 4

1. Suda çözünen vitaminler ve mental sağlık

Beslenme ve Mental Sağlık İlişkisi, YARDIMCI HÜLYA, Editör, Türkiye Klinikleri Beslenme ve Diyetetik, Ankara, ss.30-36, 2025

2. Sindirim ve Emilim

Beslenme, Müge Arslan, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.104-141, 2024

3. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonların Önlenmesi için Gıda Hazırlama Teknikleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma Mutlu Sarıgüzel, Editör, Erciyes Üniversitesi Yayınları, Kayseri, ss.374-384, 2023

4. Karbonhidratlar

Beslenme İlkeleri-1, Neriman İnanç, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.31-62, 2022
Metrikler

Yayın

55

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

15

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

5

Açık Erişim

16
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları