Makaleler
18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (10)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (4)
7. Evaluation of Nutritional Status with Healthy Eating Index (HEI-2010) of Syrian Refugees Living Outside the Refugee Camps
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH
, cilt.20, sa.1, ss.849-862, 2023 (SCI-Expanded, SSCI, Scopus)
9. Relationship Between Dairy Consumption and Abdominal Obesity
JOURNAL OF THE AMERICAN COLLEGE OF NUTRITION
, cilt.41, sa.6, ss.569-576, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Nutrient Intake of Crohn’s Patients: Is There Consistency between Crohn’s Disease Activity Index, Subjective Global Assessment and Body Mass Index?
Iranian Journal of Public Health
, cilt.50, sa.12, ss.2584-2592, 2021 (SCI-Expanded, SSCI, Scopus)
12. İnfertil Kadınların Bitkisel Ürün Kullanım Durumları
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.7-13, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
30
4. SÜRDÜRÜLEBİLİR VE SAĞLIKLI BESLENME DAVRANIŞLARI VE FİZİKSEL AKTİVİTE DÜZEYİ ARASINDAKİ İLİŞKİ
7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.656-664, (Tam Metin Bildiri)
5. Environmental effects of food production systems and dietary models.
VI. INTERNATİONAL ANATOLİAN AGRİCULTURE, FOOD, ENVİRONMENT AND BİOLOGY CONGRESS , Kütahya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2022, ss.392-395, (Tam Metin Bildiri)
12. LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDE STRES FAKTÖRÜNÜN BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ
2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.287-288, (Tam Metin Bildiri)
18. Kayseri İli Semt Pazarlarında Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerde Brucella spp. Varlığının İncelenmesi
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.106, (Özet Bildiri)
22. Besin Hazırlama ve Pişirmede Baharatlar
II. Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 27 Mart 2017, ss.86, (Özet Bildiri)
23. Üniversite Öğrencilerinin İçecek Tercihleri
II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.79, (Tam Metin Bildiri)
25. Obezite ve Çevresel Etmenler
II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.89, (Tam Metin Bildiri)
26. Üniversite Öğrencilerinde Yale Ölçeği ile Yeme Bağımlılığının Değerlendirilmesi
II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.80, (Tam Metin Bildiri)
27. İskemi/Reperfüzyon Hasarı Oluşturulan Ratlarda Melatoninin Böbrek Fonksiyonları Üzerine Etkisi
TBD Biyokimya Günleri, Sivas, Türkiye, 2 - 05 Kasım 2016, ss.71, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
4
2. Sindirim ve Emilim
Beslenme, Müge Arslan, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.104-141, 2024
3. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonların Önlenmesi için Gıda Hazırlama Teknikleri
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma Mutlu Sarıgüzel, Editör, Erciyes Üniversitesi Yayınları, Kayseri, ss.374-384, 2023
4. Karbonhidratlar
Beslenme İlkeleri-1, Neriman İnanç, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.31-62, 2022