Arş. Gör. Dr. NİLÜFER ÖZKAN


Sağlık Bilimleri Enstitüsü, -

-


WoS Araştırma Alanları: Moleküler Biyoloji Ve Genetik, Biyoloji Ve Biyokimya, Klinik Tıp (Med)


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

17

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

6

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

29

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

1

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Doktora

Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, --, Türkiye

2016 - 2018

2016 - 2018

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye

2009 - 2013

2009 - 2013

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Yüksek Lisans

Yetişkin bireylerde sezgisel yeme ve yeme farkındalığının beslenme durumu ile ilişkisi

Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme ve Diyetetik

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2022

2022

Kronik Hastalıklarda Besin Desteklerinin Yeri Sempozyumu

Sağlık ve Tıp

Üsküdar Üniversitesi

2020

2020

TÜBİTAK 2237-B Proje Eğitimi “Ulusal ve Uluslararası TÜBİTAK Projesi Hazırlama Süreci 2020”

Sağlık ve Tıp

Malatya Üniversitesi

2019

2019

Deney Hayvanları ve Uygulama Yöntemleri

Sağlık ve Tıp

Erciyes Üniversitesi

2017

2017

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıklarında Beslenme

Sağlık ve Tıp

Türkiye Diyetisyenler Derneği

2013

2013

I. Uluslararası Gaziantep Diyabet Sempozyumu

Sağlık ve Tıp

Gaziantep Aile Hekimleri Derneği

2012

2012

Samsun I. Beslenme ve Diyetetik Günleri

Sağlık ve Tıp

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

2012

2012

2. Sağlıklı Yaşam Sempozyumu ,

Sağlık ve Tıp

Başkent Üniversitesi

2012

2012

Onkoloji Diyetisyenliği Kursu

Sağlık ve Tıp

Başkent Üniversitesi

2009

2009

NLP Temel Koçluk Becerileri Sertifikası

Kişisel Gelişim

Saygın ve Saygın Eğitim ve Danışmanlık

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Beslenme ve Dietetik

Akademik Ünvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Ordu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

2013 - 2015

2013 - 2015

Diyetisyen

Kamu Hastanesi, Sağlık Bakanlığı, Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Diyetisyen

Makaleler

Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
ESCI (1)
Scopus (5)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2022

2022

1. Evaluation Of Anthropometric Measurements And Nutritional Status Of Child Patients With Family Mediterranean Fever

Özkan N., Şahin H.

44 th ESPEN Congress, Vienna, Avusturya, 3 - 06 Eylül 2022, cilt.54, ss.672, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

2. Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri

Özkan N., Aslan Gönül B.

Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu, Çorum, Türkiye, 17 - 18 Kasım 2022, ss.23, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

3. DETERMINING THE RELATIONSHIP BETWEEN SUSTAINABLE NUTRITION AND TENDENCIES OF ORTHOREXIA NERVOSA IN UNIVERSITY STUDENTS

Aslan Gönül B., Özkan N.

1 st INTERNATIONAL TRADITIONAL FOODS AND SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS SYMPOSIUM, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, ss.16, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

4. BESİNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN İŞTAH VE BESİN ALIMINA ETKİLERİ

Özkan N.

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-VI, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2022, ss.107-111, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

5. NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI VE PROBİYOTİK DESTEĞİ

Aslan B., Özkan N.

INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII, Kayseri, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2021, ss.342-345, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

6. BESİN AMBALAJINDA YENİLİKLER: YENİLEBİLİR KAPLAMALAR

Özkan N., Aslan B.

4th International Health Sciences and Life Congress , Burdur, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2021, ss.1170-1180, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2020

2020

7. YAŞLILIKTA BAZI NUTRASÖTİK MEYVELER KALP SAĞLIĞINI ETKİLER Mİ?

Özkan N.

4. ULUSLARARASI SAĞLIKLI YAŞAM KONGRESİ, 3 - 04 Aralık 2020, ss.70-77, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 6

h-indeksi (WOS): 1