Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Pastacılıkta Gıda Katkı Maddeleri

Sağlık Hizmetlerinde Yenilikler ve Teknoloji Sempozyumu, Çorum, Türkiye, 17 - 18 Kasım 2022, ss.23 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

DETERMINING THE RELATIONSHIP BETWEEN SUSTAINABLE NUTRITION AND TENDENCIES OF ORTHOREXIA NERVOSA IN UNIVERSITY STUDENTS

1 st INTERNATIONAL TRADITIONAL FOODS AND SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS SYMPOSIUM, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, ss.16 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

BESİNLERİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN İŞTAH VE BESİN ALIMINA ETKİLERİ

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-VI, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2022, ss.107-111 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

NON-ALKOLİK KARACİĞER YAĞLANMASI VE PROBİYOTİK DESTEĞİ

INTERNATIONAL GEVHER NESIBE HEALTH SCIENCES CONFERENCE-VII, Kayseri, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2021, ss.342-345 Creative Commons License

BESİN AMBALAJINDA YENİLİKLER: YENİLEBİLİR KAPLAMALAR

4th International Health Sciences and Life Congress , Burdur, Türkiye, 8 - 10 Nisan 2021, ss.1170-1180 Creative Commons License

YAŞLILIKTA BAZI NUTRASÖTİK MEYVELER KALP SAĞLIĞINI ETKİLER Mİ?

4. ULUSLARARASI SAĞLIKLI YAŞAM KONGRESİ, 3 - 04 Aralık 2020, ss.70-77 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

14

Atıf (WoS)

6

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

1

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları