Akademik Unvanlar
-
2024 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2019 - 2024 Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2014 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
Yönetimsel Görevler
-
2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Zootekni
-
2018 - 2020 Dekan Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2018 - 2020
Erciyes Üniversitesi
-
2014 - 2019 DEKAM Müdür Yardımcısı
Erciyes Üniversitesi
-
2017 - 2018 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Erciyes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
2014 - 2018
Erciyes Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2010 - 2014 Bitkisel ve Hayvansal Üretim Müdürü
Kamu İktisadi Teşebbüsü KİT, Kayseri Şeker Fabrikası, Birim Müdürü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMASI 1
-
Lisans Ruminant Hayvan Besleme
-
Lisans Kariyer Planlama
-
Yüksek Lisans Et Sığırlarının Beslenme Prensipleri
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan 1
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 2
-
Yüksek Lisans TEZ ÇALIŞMASI 2
-
Lisans Hayvan Besleme Fizyolojisi ve Metabolizması
-
Yüksek Lisans Ruminant Beslenmesinde Gelişmeler
-
Lisans Ruminantlarda Beslenme Bozuklukları
-
Lisans Mesleki Uygulama 2
-
Yüksek Lisans SÜT SIĞIRLARININ BESLEME PRENSİPLERİ
-
Lisans Hayvan Besleme Biyokimyası
-
Lisans Mezuniyet Tezi 1
-
Yüksek Lisans KÜÇÜKBAŞ HAYVANLARIN BESLEME PRENSİPLERİ
-
Lisans Mesleki Uygulama 3
-
Lisans BÜYÜKBAŞ HAYVAN YETİŞTİRME
Yönetilen Tezler
-
Yumurtacı bıldırcın rasyonlarına ilave edilen ginseng kökü tozunun yumurta verimi, yumurta kalite özellikleri, kuluçka performansı ve bazı kan parametreleri üzerine etkileri
Ülger İ. (Danışman)
G.PARA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Farklı tampon madde kaynaklarının besi sığırlarında kullanılması
Ülger İ. (Danışman)
M.SÖKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Yumurta tavuğu rasyonlarında farklı oranlarda kullanılan tritikalenin performans, yumurta kalitesi ve bileşenlerine etkisi
Ülger İ. (Danışman)
M.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
BILDIRCIN RASYONLARINA İLAVE EDİLEN ŞİTAKE (SHİİTAKE) MANTARININ BESİ PERFORMANSI VE KARKAS ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Ülger İ. (Danışman)
Ç.AY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
RASYONA İLAVE EDİLEN MACA (LEPIDIUM MEYENII) KÖKÜ TOZUNUN YUMURTACI BILDIRCINLARDA YUMURTA VERİMİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERINE ETKİLERI
Ülger İ. (Danışman)
F.DELİCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Rasyona ilave edilen maca (Lepidium meyenii) kökü tozunun yumurtacı bıldırcınlarda yumurta verimi ve kalite özellikleri üzerine etkileri
Ülger İ. (Danışman)
F.DELİCE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
BILDIRCIN RASYONLARINA İLAVE EDİLEN SPİRULİNANIN (ALG) BESİ PERFORMANSI VE KARKAS ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Ülger İ. (Danışman)
H.EKİZOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017