Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (10)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. Hyperspectral Imaging For Food Quality and Control

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.352, (Özet Bildiri)

2. PROTEİN VE POLİSAKKARİT KONJUGASYONUNUN ENKAPSÜLASYON MATERYALİ OLARAK KULLANILMASI

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1, (Özet Bildiri)

3. Nanokompozit Bazlı Aktif Gıda Ambalaj Filmleri

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.353, (Özet Bildiri)

4. PULSED ELECTRIC FIELD (PEF) USAGE IN EXTRA VIRGIN OLIVE OIL PRODUCTION

3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Susam tohumu yağı ile karıştırılan sızma zeytinyağının depolama sırasındaki stabilitesi

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

6. Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

7. Steady and dynamic rheological analysis as a novel approach to detection of extra virgin olive oil adulteration with vegetable oils

International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

8. Improving a Novel Functional Butter: Blended with Extra Virgin Olive Oil and Riviera Olive Oil

II. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

9. Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi

III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.87, (Özet Bildiri)

11. Biber Çekirdeklerinin Biyoaktif Özelliklerinin İncelenmesi

YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

12. The Effect of Harvesting Time On Lavander Aromatic Compounds

MESMAP, Gazimagosa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

13. Soğan Tohumunun Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.379, (Tam Metin Bildiri)

14. Soğanın Antioksidan Özellikleri

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

15. Üzüm Çekirdeklerinin Biyoaktif Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkisi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

16. Total phenolic compounds and antioxidant efeect of grape seed extracts on sunflower oil

4th International Congress of Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 2 - 05 Ocak 2012, ss.127, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 2

1. Composition and importance of sage essential oil

Recent Progress in Medicinal Plants, J. N. GOVIL, Editör, Studium Press, Llc, Houston, ss.455-485, 2013

2. Composition And Importance Of Sage Essential Oil

Recent Progress in Medicinal Plants, J. N. GOVIL, Editör, Studium Press LLC, Houston, ss.455-485, 2013
Metrikler

Yayın

30

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

41

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

65

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları