Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (10)
Diğer Yayınlar (1)
5. Rheological analysis for detection of extra virgin olive oil adulteration with vegetable oils: predicting oil type by artificial neural network
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.11, sa.8, ss.687-699, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
7. Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi
Zeytin Bilimi
, sa.1, ss.13-19, 2018 (Hakemli Dergi)
8. Oxidative stability of extra virgin olive oil blended with sesame seed oil during storage: an optimization study based on combined design methodology
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.11, sa.1, ss.173-183, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
9. The effect of harvest time on the bioactive properties and volatile components of lavender (Lavandula officinalis)
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.9, sa.3, ss.275-283, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
1. Hyperspectral Imaging For Food Quality and Control
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.352, (Özet Bildiri)
2. PROTEİN VE POLİSAKKARİT KONJUGASYONUNUN ENKAPSÜLASYON MATERYALİ OLARAK KULLANILMASI
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
3. Nanokompozit Bazlı Aktif Gıda Ambalaj Filmleri
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.353, (Özet Bildiri)
4. PULSED ELECTRIC FIELD (PEF) USAGE IN EXTRA VIRGIN OLIVE OIL PRODUCTION
3rd III.International Congress on Vocational and Technical Sciences (UMTEB-III), Gaziantep, Türkiye, 21 - 22 Haziran 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
5. Susam tohumu yağı ile karıştırılan sızma zeytinyağının depolama sırasındaki stabilitesi
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
6. Fraksiyone Kristalizasyon ile Kakao Yağı İkamesi Üretimi
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
7. Steady and dynamic rheological analysis as a novel approach to detection of extra virgin olive oil adulteration with vegetable oils
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
8. Improving a Novel Functional Butter: Blended with Extra Virgin Olive Oil and Riviera Olive Oil
II. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
9. Skualen ve Sağlık Üzerine Etkisi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, ss.87, (Özet Bildiri)
10. Total phenolic contents, antioxidant activities and antioxidant capacities of some selected pepper seeds
YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
11. Biber Çekirdeklerinin Biyoaktif Özelliklerinin İncelenmesi
YABİTED- II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)
12. The Effect of Harvesting Time On Lavander Aromatic Compounds
MESMAP, Gazimagosa, Kıbrıs (Kktc), 17 - 20 Nisan 2013, ss.25, (Tam Metin Bildiri)
13. Soğan Tohumunun Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
11. GIDA KONGRESİ, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.379, (Tam Metin Bildiri)
14. Soğanın Antioksidan Özellikleri
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
15. Üzüm Çekirdeklerinin Biyoaktif Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkisi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
16. Total phenolic compounds and antioxidant efeect of grape seed extracts on sunflower oil
4th International Congress of Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 2 - 05 Ocak 2012, ss.127, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. Composition and importance of sage essential oil
Recent Progress in Medicinal Plants, J. N. GOVIL, Editör, Studium Press, Llc, Houston, ss.455-485, 2013
2. Composition And Importance Of Sage Essential Oil
Recent Progress in Medicinal Plants, J. N. GOVIL, Editör, Studium Press LLC, Houston, ss.455-485, 2013