Eğitim Bilgileri
-
2005 - 2005 Post Doktora
Technische Universitaet Berlin, Institute of Food Technology and Food Chemistry, , Department of Food Chemistry, Almanya
-
1992 - 1996 Doktora
Trakya Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1989 - 1991 Yüksek Lisans
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1984 - 1989 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
1996 Doktora
Süt Protein Polimorfizmi ve Polimorfizm İle Sütün Bazı Komponentlerinin İlişkisi
Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
1991 Yüksek Lisans
Ayçiçeği, Ceviz ve Sumak Yağlarının Fiziksel-Kimyasal Özellikleri ve Yağ Asitleri Bileşimi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
-
B1 Orta İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2014Anton Paar Merkez, Stuttgart- Interfacial Rheology Course
Eğitim Yönetimi ve Planlama , Anton Paar
-
2012AB 7. ÇERÇEVE VE HORİZON 2020 PROGRAMI PROJE HAZIRLAMA,
Eğitim Yönetimi ve Planlama , KAYSERİ VALİLİĞİ DIŞ İLİŞKİLER AVRUPA BİRLİĞİ KOOR. VE ORAN
-
2011Advanced Rheology Course
Eğitim Yönetimi ve Planlama , CENIMET-FCT/UNL , Caparica, Lisbon, PORTUGAL