Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2005 - 2005 Post Doktora

    Technische Universitaet Berlin, Institute Of Food Technology And Food Chemistry,, , Department Of Food Chemistry, Almanya

  • 1992 - 1996 Doktora

    Trakya Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1989 - 1991 Yüksek Lisans

    Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1984 - 1989 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 1996 Doktora

    Süt Protein Polimorfizmi ve Polimorfizm İle Sütün Bazı Komponentlerinin İlişkisi

    Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 1991 Yüksek Lisans

    Ayçiçeği, Ceviz ve Sumak Yağlarının Fiziksel-Kimyasal Özellikleri ve Yağ Asitleri Bileşimi

    Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Yabancı Diller

  • C1 İleri İngilizce

  • B1 Orta Almanca

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2014Anton Paar Merkez, Stuttgart- Interfacial Rheology Course

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , Anton Paar

  • 2012AB 7. ÇERÇEVE VE HORİZON 2020 PROGRAMI PROJE HAZIRLAMA,

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , KAYSERİ VALİLİĞİ DIŞ İLİŞKİLER AVRUPA BİRLİĞİ KOOR. VE ORAN

  • 2011Advanced Rheology Course

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , CENIMET-FCT/UNL , Caparica, Lisbon, PORTUGAL