Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Beslenme Ve Diyetetik
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Teknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

Yayınlardaki İsimler: https://www.webofscience.com/wos/author/record/M-6342-2015
Metrikler

Yayın

263

Yayın (WoS)

101

Yayın (Scopus)

99

H-İndeks (WoS)

27

H-İndeks (Scopus)

30

Atıf (Scholar)

3376

H-İndeks (Scholar)

35

Atıf (Sobiad)

206

H-İndeks (Sobiad)

7

Toplam Atıf Sayısı

1924

Proje

60

Tez Danışmanlığı

40

Açık Erişim

20
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
dogan@erciyes.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.erciyes.edu.tr/dogan?themeId=1&
İş Telefonu
+90 352 207 6666 Dahili: 32751
Fax Telefonu
+90 352 437 5784
Ofis
209
Posta Adresi
Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 38039-Kayseri