Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (1)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

1. KEDER TURİZMİ BAĞLAMINDA “SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ”

5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)

2. Spices and Cukurova Spices

5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 24 - 26 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)

3. Coğrafi İşaretleme Kapsamında Gastronomik Urunlerin Değerlendirilmesi: Kars İli Orneği

The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.595-599, (Tam Metin Bildiri)

4. Kars Mutfak Kültürünün Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

5. Kars Destinasyon İmajı ve Doğu Ekspresi Deneyimi

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

7. Otel mutfaklarında çalışan işgörenlerin sorunları

14. Ulusal Turizm Kongresi, Kayseri, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Golf Turizmi

Spor Turizmi- Çeşitleri ve Destinasyonları, YILDIRIM OYA, Editör, Detay Yayıncılık, ss.43-56, 2024

2. The Impact of EU Project on Local Tourism: The Case of Kars City Project

Innovation and Practices in Tourism and Hospitality, , Editör, SRA Academy, Lithuania, ss.33-45, 2024

3. Effective Use of Website in Large-Scale Event Marketing: 25th East Mediterranean International Tourism and Travel (EMITT) Fair

Impact of ICTs on Event Management and Marketing, Birdir Kemal, Birdir Sahilli Sevda, Dalgıç Ali, Toksöz Derya, Editör, IGI Global, ss.282-298, 2021

4. Besinleri Saklama Yöntemleri

Temel Mutfak Teknikleri ve Yönetimi, Geçgin, Erol, Baltacı, Mahmut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.71-83, 2021
Ansiklopedide Bölümler 3