Arş. Gör. KÜRŞAT KÖŞKEROĞLU


Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Veterinerlik Halk Sağlığı Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Mikrobiyoloji


Avesis Araştırma Alanları: Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Sağlık Bilimleri

Metrikler

Yayın

24

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

30

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

32

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

58

H-İndeks (Scholar)

6

Proje

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doktora

Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Türkiye

2014 - 2019

2014 - 2019

Lisans

Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, --, Türkiye

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Araştırma Alanları

Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Sağlık Bilimleri

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Erciyes Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Makaleler

Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
TRDizin (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Balık sakatatları ve karkaslarında Escherichia coli serotipleri, biyofilm, virülans ve antibiyotik direnç profilleri

Hızlısoy H., Barel M., Köşkeroğlu K., Dışhan A., Özkaya Y., Al S., et al.

XVI. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi KoruMar Ephesus Beach and Spa Resort Otel, İzmir, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2024, ss.62-63, (Özet Bildiri)

2023

2023

3. SIĞIR KARKASLARINDAN ARCOBACTER SPP. İZOLASYONU, İZOLATLARIN MOLEKÜLER TİPLENDİRİLMESİ VE ANTİBİYOTİK DUYARLILIKLARI

Hızlısoy H., Tank K., Barel M., Köşkeroğlu K.

5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.457-458, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

4. ÇİĞ SÜTLERDEN ELDE EDİLEN PEYNİRLERDE ENTEROCOCCUS SPP. VARLIĞI

Ertaş Onmaz N., Güngör C., Dışhan A., Barel M., Tülüce Yavaş G., Köşkeroğlu K., et al.

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.172-173, (Özet Bildiri)

2021

2021

6. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNDE VETERİNER HEKİMLERİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI

Uçar Y., Gönülalan Z., Ertaş Onmaz N., Hızlısoy H., Barel M., Candemir C., et al.

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.182-183, (Özet Bildiri)

2021

2021

7. SIĞIR IRKININ ET KALİTESİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ

Gönülalan Z., Uçar Y., Ertaş Onmaz N., Hızlısoy H., Al S., Dışhan A., et al.

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.88-89, (Özet Bildiri)

2021

2021

8. SÜT İŞLETMESİ VE SÜT ÇİFTLİĞİ ORTAMINDA GIDA KAYNAKLI PATOJENLERİN ARAŞTIRILMASI

Ertaş Onmaz N., Gündoğ D. A., Köşkeroğlu K., Güngör C., Dışhan A., Barel M., et al.

Uluslararası Katılımlı IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.168-169, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

1. Et Muayenesi Açısından Önemli Metabolik Hastalıklar

Ertaş Onmaz N., Köşkeroğlu K.

Et Muayenesi ve Mezbaha Bilgisi, Nurhan ERTAŞ ONMAZ, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.129-144, 2025

Desteklenen Projeler

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Kasım 2025

Kasım 2025

SCIENTIFIC REPORTS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ekim 2025

Ekim 2025

BMC VETERINARY RESEARCH

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2025

Eylül 2025

WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2025

Eylül 2025

SCIENTIFIC REPORTS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2025

Temmuz 2025

BMC INFECTIOUS DISEASES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2025

Haziran 2025

HEALTH SCIENCE REPORTS

ESCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

SCIENTIFIC REPORTS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ödüller

Kasım 2021

Kasım 2021

En iyi sözlü bildiri ödülü

Ix. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 04 - 07 Kasım 2021 Antalya



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 19

h-indeksi (WOS): 3