Makaleler
13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
Scopus (11)
TRDizin (2)
6. Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
2. Koyunlarda ve Kesimhane Ortamında Genişlemiş Spektrumlu Betalaktamaz (GSBL) Üreten Escherichia coli Prevalansı ve Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.32, (Özet Bildiri)
5. TAVUK YUMURTALARININ ENTEROCYTOZOON BİENEUSİ, GİARDİA İNTESTİNALİS, CRYPTOSPORİDİUM SP. VE TOXOPLASMA GONDİİ İLE KONTAMİNASYONUNUN YENİ GELİŞTİRİLEN MULTİPLEKS NESTED PCR İLE ARAŞTIRILMASI: HALK SAĞLIĞI ENDİŞESİ
Uluslararası KatılımlıIX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.68-69, (Özet Bildiri)
7. SIĞIR IRKININ ET KALİTESİ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Uluslararası KatılımlıIX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.88-89, (Özet Bildiri)
9. BÜYÜKBAŞ HAYVAN MEZBAHALARINDA STAPHYLOCOCCUS AUREUS’A ÖZGÜ LİTİK BAKTERİYOFAJ İZOLASYONU, KARAKTERİZASYONU VE KIRMIZI ET MODELİNDE BİYOKONTROLÜNÜN ARAŞTIRILMASI*
Uluslararası KatılımlıIX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.54-55, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1. Et Muayenesi Açısından Önemli Metabolik Hastalıklar
Et Muayenesi ve Mezbaha Bilgisi, Nurhan ERTAŞ ONMAZ, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.129-144, 2025