Yayınlar & Eserler

Makaleler 12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
ESCI (1)
Scopus (7)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Düşük veya yüksek glisemik indeksli öğünlere kefir eklenmesi postprandiyal glisemiyi etkiler mi?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.114-115, (Özet Bildiri)

2. COVID-19 Pandemisinin Toplu Beslenme Hizmetlerinde Sunulan Menülerin Kalitesi Üzerine Etkisi: Erciyes Üniversitesi Örneği

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.118-121, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Efficacy of the Low FODMAP Diet for Treating Irritable Bowel Syndrome

, 1st International Food&Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2018, ss.202, (Özet Bildiri)

4. The Preventive and Therapeutic Role of Magnesium in Hypertension

, 1st International Food&Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2018, ss.203, (Özet Bildiri)

5. Fonksiyonel Besin Tarçının Kan Şekeri Kontrolüne Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.291, (Özet Bildiri)

6. Siyah Sarımsağın Sağlık Üzerine Etkileri

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, Sivas, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.289, (Özet Bildiri)

7. Polikistik Over Sendromunda Güncel Beslenme Yaklaşımları

1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.448, (Özet Bildiri)

8. Süt Kaynaklı Biyoaktif Peptidlerin Ağırlık Kontrolü ve İştah Üzerine Etkileri

1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.447, (Özet Bildiri)

9. Cölyak Hastalığı Olan Çocukların Anne Sütü Alma ve Tamamlayıcı Beslenmeye Geçme Durumlarının Değerlendirilmesi

5. Fetal Hayattan Çocukluğa ilk 1000 gün Gebe ve Çocuk Beslenmesi, Ankara, Türkiye, 19 - 22 Mart 2017, ss.110, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. HUZUREVLERİNDE MENÜ PLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Yasemin BEYHAN,Saniye Bilici,Mevlüde Kızıl, Editör, Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.181-206, 2020

2. Majör Mineraller ve Kemik Sağlığı

Beslenme: Bilim ve Uygulamalar, Bahittin Kahveci, Editör, Palme Yayın Dağıtım, Ankara, ss.438-477, 2020
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

19

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

67

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

26

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları