Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

2. Bioactivity of white willow and quince leaves consumed as herbal tea

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.237, (Özet Bildiri)

3. Bioactivity of White Willow and Quince Leaves

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Tam Metin Bildiri)

4. Turkish Traditional Fermented Dairy Products as Functional Foods

1st Kiel Food Science Symposium, Kiel, Almanya, 18 - 20 Mayıs 2010, (Tam Metin Bildiri)

5. Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2010, ss.693-695, (Tam Metin Bildiri)

6. Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (lupinus albus I.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2010, ss.650-652, (Tam Metin Bildiri)

7. Biological activity of menengic (Pistacia terebinthus L), traditional Turkish snack food and coffee

1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2010, ss.648-649, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

14

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

69

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

75

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

102

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları