Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Besin Etiketi Okuma Alışkanlıkları Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarını Nasıl Etkiler?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.389-390 Sürdürülebilir Kalkınma

Lise Son Sınıf Öğrencilerinde Stres Faktörünün Beslenme Üzerine Etkisi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.377-378

Akne Vulgarisi Olan Üniversite Öğrencilerinin Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.379-380

Ambalajlı Gıdalarda Yer Alan Beslenme Beyanları Türk Gıda Kodeksine Uygun Mu?

X. ULUSLARARASI BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 31 Mart - 04 Nisan 2021, ss.352-353

LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNDE STRES FAKTÖRÜNÜN BESLENME ÜZERİNE ETKİSİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.287-288

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE SEZGİSEL YEME ÖLÇEĞİ-2 İLE YEME TUTUM TESTİ-26 VE ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLER ARASINDAKİ İLİŞKİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.183-184

Zayıflama diyeti uygulayan bireylerde kaygı düzeyinin saptanması

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017, ss.92-93

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Öğrencilerinin Meyve ve Sebze Tüketim Durumu ve İlişkin Faktörler

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi Gastrointestinal Hastalıklar, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.47 Creative Commons License

Risk Gruplarında Besin Destekleri Kullanımı

Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri, Ankara, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.96

Obezite ve Çevresel Etmenler

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.89 Sürdürülebilir Kalkınma

Zayıflama Diyeti Uygulayan Bireylerde Durumluk ve Sürekli Kaygı Düzeylerinin Saptanması

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.81

Üniversite Öğrencilerinin İçecek Tercihleri

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.79

Üniversite Öğrencilerinde Yale Ölçeği ile Yeme Bağımlılığının Değerlendirilmesi

II. Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.80

Nutrition Education By Peer Education Model in University Students

II. International Conference on Sustainable Development (ICSD), Skopje, Makedonya, 19 - 23 Ekim 2016, ss.103 Creative Commons License

Use of Iodized Salt Status at Food Service Institutions in Kayseri

II. International Conference on Sustainable Development (ICSD), Skopje, Makedonya, 19 - 23 Ekim 2016, ss.102 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonların Önlenmesi için Gıda Hazırlama Teknikleri

Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar, Fatma Mutlu Sarıgüzel, Editör, Erciyes Üniversitesi Yayınları, Kayseri, ss.374-384, 2023

Karbonhidratlar

Beslenme İlkeleri-1, Neriman İnanç, Editör, Hedef Yayıncılık, Ankara, ss.31-62, 2022

Metrikler

Yayın

43

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

2

Açık Erişim

14
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları