Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
Araştırma Alanları: Teknik Bilimler, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Yumurta Ürünleri Teknolojisi

Metrikler

Yayın

105

Atıf (WoS)

745

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

831

H-İndeks (Scopus)

17

Proje

31

Tez Danışmanlığı

13

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
hyalcin@erciyes.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.erciyes.edu.tr/hyalcin/
İş Telefonu
+90 352 207 6666 Dahili: 32731