Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (7)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 18

1. YAŞLI BİREYLERDE SARKOPENİ

ABANT 2. Uluslararası Güncel Akademik Çalışmalar Sempozyumu, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.321-326, (Tam Metin Bildiri)

2. YAŞLILARDA ENTERAL BESLENME DESTEĞİ

ABANT 2. Uluslararası Güncel Akademik Çalışmalar Sempozyumu, Bolu, Türkiye, 28 - 30 Aralık 2023, ss.327-332, (Tam Metin Bildiri)

3. Traditional Foods: Kayseri Cuisine

1 st INTERNATIONAL TRADITIONAL FOODS AND SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS SYMPOSIUM, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, ss.79, (Özet Bildiri)

4. Organik Besinler ve Sağlık

ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches, 16 - 18 Ekim 2023, ss.102-105, (Tam Metin Bildiri)

5. Popüler Diyetler

ICONFOOD'23 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.106-112, (Tam Metin Bildiri)

6. BRAIN FOODS

1st International Traditional Foods and Sustainable Food Systems Symposium, Mersin, Türkiye, 01 Ağustos 2022, ss.11, (Özet Bildiri)

8. BOYUN ÇEVRESİ VE METABOLİK SENDROM İLİŞKİSİ

4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 8 Nisan - 11 Haziran 2021, ss.142-145, (Tam Metin Bildiri)

9. GİZLİ AÇLIK

Gevher Nesibe 7. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Kayseri, Türkiye, 16 - 17 Nisan 2021, ss.319-323, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Evaluation of Clinical Nutrition Applications in Turkey

12. KEPAN Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 14 Mart 2021, ss.48-49, (Özet Bildiri)

11. TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUK VE ADÖLESANLARDA HİPOGLİSEMİ KORKUSU VE BESLENME İLE İLİŞKİLİ FAKTÖRLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.211-212, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. MONITORING GROWTH IN PREMATURE INFANTS

10TH ICCN International Conference on Clinical Neonatology, Venice, İtalya, 9 - 11 Haziran 2019, ss.109-110, (Özet Bildiri)

13. Turpgiller ve Meme Kanseri İlişkisi

1.st International Health Science and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. EPİGALLOKATEŞİN GALLAT VE OBEZİTE ÜZERİNE ETKİSi

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.388, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. THE RELATIONSHIP BETWEEN OBESITY AND GUT MICROBIOTA: THE OTHER SIDE OF THE MEDALLION

1.Uluslararası Sağlık Bilimleri Ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018, ss.591, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. FONKSİYONEL BESİNLER VE DİYABET

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

17. Nutrisyonel Genomik ve Obezite Üzerine Etkisi

I. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.416, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. Diyetin İntestinal Mikrobiyota Üzerindeki Etkisi

I. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.418, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

21

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

36

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları