-
2020 - 2024 Fermente Şalgam Suyu Mikrobiyomundaki Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Probiyotik Özelliklerinin "in vitro" Karakterizasyonu
-
2021 - 2022 Bazı Bitki Ekstraktlarından Geniş Spektrumlu Doğal Antimikrobiyal Madde Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
DOĞAN M. (Yürütücü), BOUHLEL W., YETİMAN A. E.
-
2021 - 2022 BAZI BİTKİ UÇUCU YAĞLARINDAN DOĞAL MİKROBİYOSİDAL MADDE ÜRETİMİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
DOĞAN M. (Yürütücü), YETİMAN A. E., BEYAZ M. O.
-
2017 - 2020 BAZI SÜT PROTEİN VE REGÜLATÖR GENLERİNİN TEK NÜKLOTİT POLİMORFİZMLERİNİN SÜT VERİMİ VE BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2014 - 2019 Kaçak ve Yerli Çayların Moleküler Tekniklerle Belirlenmesi ve Aromatik Bileşiklerinin Tesbiti Üzerine bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
YETİM H. (Yürütücü), KESMEN Z., YETİMAN A. E., OKUYAN N.
-
2015 - 2016 Gıdalarda Bozulmaya Neden Olan Maya Türlerinin Tanımlanmasına Yönelik Kit Geliştirilmesi