Desteklenen Projeler
4
-
2012 - 2018 Farklı pH değerlerinde ksantan gam ile galaktomannan karışımının reoljik özelliklerinin kafes karışım dizaynı kullanılarak optimizasyonu: İkili etkileşimlerin kesme altında reoscope ile görüntülenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
HAYTA M. (Yürütücü), KAYACIER A., DOĞAN M., TOKER Ö. S.
-
2011 - 2013 FARKLI GIDALARDA TOPLAM 5-HMF DÜZEYİNİN ARAŞTIRILMASI VE RİSKLİ BULUNAN GIDALARIN 5-HMF İÇERİĞİNİN FARKLI YÖNTEMLER KULLANILARAK AZALTILMA OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2009 - 2011 GIDA LİFİ KULLANILARAK FONKİYONEL AYRAN ÜRETİMİ VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN FARKLI STABİLİZATÖR KULLANILARAK OPTİMİZE EDİLMESİ
-
2009 - 2010 KIZARTILMIS PATATESLERDE KIZARTMA YAGI, KIZARTMA SICAKLIGI VE SÜRESİNİN TRANS YAG ASİDİ OLUSUMU ÜZERİNE
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KAYACIER A. (Yürütücü), KARAMAN S., TOKER Ö. S.