Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 PATATES UNU ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİNİN RUMİNANTLAR İÇİN KİMYASAL İÇERİĞİ, ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERİ, SİNDİRİM DÜZEYLERİ SİNDİRİM SON ÜRÜNLERİ VE KÜRESEL ISINMAYA ETKİSİNİN SAPTANMASI
-
2016 - 2018 PLANTAGO LANCEOLATA OTUNUN BESİN MADDE KOMPOZİSYONU İLE İN VİTRO RUMİNAL SİNDİRİMİ ORGANİK ASİT KONSANTRASYONU VE RUMEN MİKROORGANİZMALARI ÜZERİNE BİTKİ FENOLOJİK DÖNEMİNİN ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARA K. (Yürütücü), KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., AKTUĞ E., ÖZKAYA S., BAYTOK E.
-
2017 - 2017 Farklı Çalı Türlerinde Besin İçeriklerinin Mevsimsel Değişimi
-
2013 - 2017 Sıcaklık Stresine Maruz Bırakılan Broyler ve Yumurta Tavuklarında Yeme Katılan Esansiyel Yağ ve Vitamin Kombinasyonlarının Performansa Etkisi ve Ekonomik Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü), KALİBER M., BÜYÜKKILIÇ BEYZİ S., AKTUĞ E., SARIÖZKAN S., KONCA Y.
-
2014 - 2016 NAR VE ELMA POSASININ VE POSA SİLAJLARININ İN VİTRO RUMEN FERMENTASYONU, TOPLAM GAZ VE METAN ÜRETİMLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARA K. (Yürütücü), AKTUĞ E., KARAKAŞ OĞUZ F., BAYTOK E., KAMALAK A., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., et al.