PATATES UNU ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİNİN RUMİNANTLAR İÇİN KİMYASAL İÇERİĞİ, ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERİ, SİNDİRİM DÜZEYLERİ SİNDİRİM SON ÜRÜNLERİ VE KÜRESEL ISINMAYA ETKİSİNİN SAPTANMASI
KARA K. (Yürütücü), ÖZKAYA S., AKTUĞ E., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2018 - 2019
-
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
-
Destek Programı:
BAP Araştırma Projesi
-
Başlama Tarihi:
Mayıs 2018
-
Bitiş Tarihi:
Eylül 2019