-
2022 - 2025 Domateste Dolu Zararının Simüle Edilerek Fenolojik Dönemlere Göre Zarar Oranlarının Derin Öğrenme Yöntemiyle Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Sağlam C. (Yürütücü), Yetişir H., Ünlükara A., Toprak A. N., Dalda Şekerci A., Çetin N., et al.
-
2022 - 2024 Farklı Kurutma Yöntemlerinin Gilaburu Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Ve Biyokimyasal İçeriğine Etkisinin Belirlenmesi Ve Kurutulmuş Ürünlerin Görüntü İşleme Ve Makine Öğrenmesi İle Sınıflandırılması
-
2022 - 2024 Pitaya meyvesinde termal ve nontermal ön işlemlerin kurutma kinetiği enerji özellikleri ve biyokimyasal karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SAĞLAM C. (Yürütücü), ÇETİN N., KARAMAN K.
-
2020 - 2023 KAYSERİ KURU TARIM KOŞULLARINDA ÇEREZLİK KABAK Cucurbita pepo L BİTKİSİNDE FARKLI TOPRAK İŞLEME SİSTEMLERİNİN ENERJİ KULLANIMINA ÜRÜN VERİMİNE VE KALİTESİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
SAĞLAM C. (Yürütücü), KIYAK D. A.
-
2020 - 2022 Farklı Kurutma Koşullarının Dip Elmalarında (Malus communis L.) Fiziko-Mekanik ve Biyokimyasal Özelliklere Etkisi
-
2015 - 2019 Kayseri Koşullarında Sulanabilir 20-50 hektarlık Tarım İşletmeleri İçin En Uygun Mekanisyon Modellerinin Tespiti
-
2016 - 2018 Çift Tabaka Polikarbon ve Kiriş Sistemi Kullanılarak Mantar Serası Oluşturulması
-
2013 - 2014 Geliştirilmiş Yeni Bir Portatif Sera Sisteminin Eğitim Amaçlı Kullanılması
-
2005 - 2008 Şanlıurfa İlinde İşletme Büyüklüğü 50 ha ve Üzerinde Olan İşletmelerin Mekanizasyon Düzeyinin ve Bu İşletmelerin Makine Birlikleri Organizasyonuna Olan İlgilerinin Belirlenmesi