Desteklenen Projeler
-
2022 - 2025 Domateste Dolu Zararının Simüle Edilerek Fenolojik Dönemlere Göre Zarar Oranlarının Derin Öğrenme Yöntemiyle Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi
Sağlam C. (Yürütücü), Yetişir H., Ünlükara A., Toprak A. N., Dalda Şekerci A., Çetin N., et al.
-
2022 - 2024 Pitaya meyvesinde termal ve nontermal ön işlemlerin kurutma kinetiği enerji özellikleri ve biyokimyasal karakteristikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
-
2020 - 2023 KAYSERİ KURU TARIM KOŞULLARINDA ÇEREZLİK KABAK Cucurbita pepo L BİTKİSİNDE FARKLI TOPRAK İŞLEME SİSTEMLERİNİN ENERJİ KULLANIMINA ÜRÜN VERİMİNE VE KALİTESİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
SAĞLAM C. (Yürütücü), KIYAK D. A.
-
2020 - 2022 Farklı Kurutma Koşullarının Dip Elmalarında (Malus communis L.) Fiziko-Mekanik ve Biyokimyasal Özelliklere Etkisi
-
2015 - 2019 Kayseri Koşullarında Sulanabilir 20-50 hektarlık Tarım İşletmeleri İçin En Uygun Mekanisyon Modellerinin Tespiti
-
2016 - 2018 Çift Tabaka Polikarbon ve Kiriş Sistemi Kullanılarak Mantar Serası Oluşturulması
-
2013 - 2014 Geliştirilmiş Yeni Bir Portatif Sera Sisteminin Eğitim Amaçlı Kullanılması
-
2005 - 2008 Şanlıurfa İlinde İşletme Büyüklüğü 50 ha ve Üzerinde Olan İşletmelerin Mekanizasyon Düzeyinin ve Bu İşletmelerin Makine Birlikleri Organizasyonuna Olan İlgilerinin Belirlenmesi