Arş. Gör. BUSE BAKIR
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1.
The Relationship Between Food Consumption, Nutritional Status and Cognitive Functions in Elderly
Çalapkorur S.
,
Küçükkatırcı H.
,
Bakır B.
,
Akın S.
Erciyes Medical Journal
, cilt.43, ss.566-573, 2021 (ESCI, TRDizin)
2.
Akademisyenlerin Uyku Süresi ve Kalitesinin Beslenme Durumlarına Etkisi
Bakır B.
,
Çalapkorur S.
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.48, sa.2, ss.58-67, 2020 (TRDizin)
3.
Polifenollerden Zengin Besinler ve Hipertansiyon
Bakır B.
,
Aytekin Şahin G.
Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.135-144, 2020 (TRDizin)
4.
Hipotiroidi ve Beslenme
Bakır B.
,
Şahin H.
Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.59-72, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1.
The Relationship Between Hypertensive Complications and Dietary Magnesium Intake, Serum Magnesium Levels of Hypertensive Patients
Bakır B.
,
Şahin H.
,
Doğan A.
40th ESPEN Congress, Madrid, İspanya, 1 - 04 Eylül 2018, ss.91, (Özet Bildiri)
2.
The Preventive and Therapeutic Role of Magnesium in Hypertension
BAKIR B.
,
AYTEKİN ŞAHİN G.
, 1st International Food&Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2018, ss.203, (Özet Bildiri)
3.
Efficacy of the Low FODMAP Diet for Treating Irritable Bowel Syndrome
AYTEKİN ŞAHİN G.
,
BAKIR B.
, 1st International Food&Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2018, ss.202, (Özet Bildiri)
4.
Erciyes Üniversitesi Yılmaz-Mehmet Öztaşkın Kalp Hastanesinde Yatarak Tedavi Gören Yetişkin Hipertansif Hastaların Besinlerle Tuz Tüketiminin Saptanması
Bakır B.
,
ŞAHİN H.
,
DİLDAŞ Ö.
,
ÇİÇEK G.
,
MENET A.
,
ALTINTAŞ M.
, et al.
Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
5.
İntestinal Mikrobiyota ve Probiyotiklerin Glisemik Kontrol Üzerine Etkisi
Bakır B.
,
ÇALAPKORUR S.
I.Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Aydın, Türkiye, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, ss.437, (Tam Metin Bildiri)
6.
Kahve Tüketiminin Diyabet İle İlişkisi
BAKIR B.
II.Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Kayseri, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, ss.103, (Tam Metin Bildiri)
7.
Kahve Tüketiminin Diyabet ile İlişkisi
BAKIR B.
II.Ulusal Beslenme ve Diyetetik Öğrenci Kongresi, Türkiye, 23 - 26 Mart 2017, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
15
Yayın (WoS)
1
Yayın (Scopus)
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları