-
2024 - 2026 Diabetes Mellitusta Karabuğday Unlu Ekmek Tüketiminin Oksidatif Hasar ve İlişkili Faktörlere Biyokimyasal Parametrelere ve Kardiyometabolik Risk İndekslerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Derya Andeden M., Yaşar Fırat Y. (Yürütücü), Onur Canaydın A., Çiçek B., Bayram F., Yalın Kocamaz G., et al.
-
2024 - 2025 Peynir Altı Suyu (PAS) Tozunun MDA-MB-231 Hücre Hattına Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞAHİN H. (Yürütücü), YAŞAR FIRAT Y., ONUR CANAYDIN A.
-
2024 - 2025 Yüksek Proteinli Diyetin Endoplazmik Retikulum Stresi Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Onur Canaydın A. (Yürütücü), Şahin H., Yaşar Fırat Y., Kara A.
-
2024 - 2025 Üniversiteye Yeni Başlayan Öğrencilerde Freshman-15 Fenomeni: Erciyes Üniversitesi Örneği
Diğer , Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - 2025 Peynir Altı Suyu Tozu İlave Edilmiş Ekmeğin Postprandiyal Kan Şekerine Etkisi
Diğer , Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik, Türkiye