Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Yüksek Proteinli Diyet Uygulamasının Total Antioksidan Kapasite Üzerine Etkisi
-
2024 - 2026 Diabetes Mellitusta Karabuğday Unlu Ekmek Tüketiminin Oksidatif Hasar ve İlişkili Faktörlere Biyokimyasal Parametrelere ve Kardiyometabolik Risk İndekslerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Derya Andeden M., Yaşar Fırat Y. (Yürütücü), Onur Canaydın A., Çiçek B., Bayram F., Yalın Kocamaz G., et al.
-
2024 - 2025 Peynir Altı Suyu (PAS) Tozunun MDA-MB-231 Hücre Hattına Etkisi
-
2024 - 2025 Yüksek Proteinli Diyetin Endoplazmik Retikulum Stresi Üzerine Etkisi
Öğrenci Projeleri
-
2024 - 2025 Üniversiteye Yeni Başlayan Öğrencilerde Freshman-15 Fenomeni: Erciyes Üniversitesi Örneği
Diğer , Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye
-
2024 - 2025 Peynir Altı Suyu Tozu İlave Edilmiş Ekmeğin Postprandiyal Kan Şekerine Etkisi
Diğer , Erciyes Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik, Türkiye