ATLARDA KABA YEMLERİN SİNDİRİM DÜZEYLERİNİN FARKLI İN VİTRO SİNDİRİM TEKNİKLERİ İLE SAPTANMASI
KARA K. (Executive), ALTINSOY A.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2022 - 2023
PREMİUM VE EKONOMİK SINIF KURU TİP YETİŞKİN KÖPEK MAMALARININ BAZI MİKOTOKSİN DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
KARA K. (Executive)
Project Supported by Higher Education Institutions, 2022 - 2023
Plantago Lanceolata Bitkisinin Kültüre Edilmesi Ve Farklı Yem Bitkileriyle Kuzularda Performans, Besin Madde Sindirilebilirliği, Rumen Parametreleri, Et Kalitesi Ve Et Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması
TUBITAK Project, 2021 - 2023
FERMENTE ÜZÜM POSASININ SÜT SIĞIRI RASYONUNDA FARKLI ORANLARDA KULLANIMININ İN VİTRO TOTAL GAZ VE METAN ÜRETİMİ İLE SİNDİRİLEBİLİRLİK VE RUMEN SIVISI DEĞİŞKENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
KARA K. (Executive), ÖZTAŞ M. A.
Project Supported by Higher Education Institutions, 2021 - 2023
PLANTAGO MAJOR, PLANTAGO LANCEOLATA VE PLANTAGO MEDİA HASIL VE SİLAJLARININ BESİN MADDE, İN VİTRO SİNDİRİM, TOTAL GAZ-METAN ÜRETİMİ VE RUMİNAL METAGENOMİK ANALİZİ
Project Supported by Higher Education Institutions, 2021 - 2022