Yayınlar & Eserler

Makaleler 12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)

12. Kırmızı Etin Beslenmedeki Yeri

Veterinerciyes , sa.1, ss.26-27, 2010 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 12

1. Yatan Hastaların Beslenme Durumlarının Nutrisyonel Risk Skoru (NRS-2002) ve Subjektif Global Değerlendrme ile Değerlendirilmesi

Afyon ve İstanbul Uluslararası Türk İslam Tıp Tarihi ve Etiği Kongreleri, 14 - 16 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

2. Besinler İlacınız, lacınız Besinler Olsun

Afyon ve İstanbul Uluslararası Türtk İslam Tıp Tarihi ve Etiği Kongreleri, 14 - 16 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. 18-35 Yaş Arası Kadınların Osteoporoz Hakkındaki Bilgi Düzeyi ve Davranışlarının İncelenmesi

Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, İzmir, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.18, (Özet Bildiri)

6. Determining the Effects of Dietary Proteins and Fats on Blood Glucose in Type 1 Diabetes

36TH ESPEN (The European Society for Clinical Nutrition and Metabolism) Congress on Clinical Nutrition and Metabolism, İsviçre, 6 - 09 Eylül 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

11. Hipertansiyonlu hastaların sodyum tüketimlerinin uyku kalitesine etkisi

VIII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

12. Altı-Ondört Yaş Grubu Çocukların Süt Tüketim Durumu

VII. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 14 - 18 Nisan 2010
Kitaplar 2

1. Enerji Gereksinimi

Beslenmenin Esasları Ve Sağlığın Korunmasında Beslenme, Özenoğlu A., Editör, Hatiboğlu Basım Yayım, Ankara, ss.251-282, 2016

2. Enerji Gereksinimi

Beslenmenin Esasları ve Sağlığın Korunmasında Beslenme, Özenoğlu A, Editör, Hatipoğlu yayınevi, Ankara, ss.251-282, 2016
Metrikler

Yayın

33

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

5

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları