Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 PATATES UNU ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİNİN RUMİNANTLAR İÇİN KİMYASAL İÇERİĞİ, ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLERİ, SİNDİRİM DÜZEYLERİ SİNDİRİM SON ÜRÜNLERİ VE KÜRESEL ISINMAYA ETKİSİNİN SAPTANMASI
-
2017 - 2019 Besi Sığırı Yemlerine DL-Malik Asit Katılmasının Performans ve Bazı Rumen Parametrelerine Etkisi
-
2016 - 2018 PLANTAGO LANCEOLATA OTUNUN BESİN MADDE KOMPOZİSYONU İLE İN VİTRO RUMİNAL SİNDİRİMİ ORGANİK ASİT KONSANTRASYONU VE RUMEN MİKROORGANİZMALARI ÜZERİNE BİTKİ FENOLOJİK DÖNEMİNİN ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARA K. (Yürütücü), KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., AKTUĞ E., ÖZKAYA S., BAYTOK E.
-
2015 - 2017 KÖPEK YEMLERİNDEKİ BAZI KARBONHİDRAT KAYNAKLARININ İN VİTRO GAZ ÜRETİM TEKNİĞİ İLE FERMENTASYON PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2017 Sıcaklık Stresine Maruz Bırakılan Broyler ve Yumurta Tavuklarında Yeme Katılan Esansiyel Yağ ve Vitamin Kombinasyonlarının Performansa Etkisi ve Ekonomik Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü), KALİBER M., BÜYÜKKILIÇ BEYZİ S., AKTUĞ E., SARIÖZKAN S., KONCA Y.
-
2014 - 2016 NAR VE ELMA POSASININ VE POSA SİLAJLARININ İN VİTRO RUMEN FERMENTASYONU, TOPLAM GAZ VE METAN ÜRETİMLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARA K. (Yürütücü), AKTUĞ E., KARAKAŞ OĞUZ F., BAYTOK E., KAMALAK A., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., et al.
-
2012 - 2015 Zahter (Thymbra spicata l.) uçucu yağının ruminantlarda performans ve rumen metabolitlerine etkisinin in vitro ve in vivo yöntemlerle belirlenmesi ve ekolojik yönden değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYTOK E. (Yürütücü), DENEK N., KAYA D. A., KAMALAK A., ÖNEL S. E., AKSU T., et al.
-
2013 - 2014 Yumurta Tavuğu Karma Yemlerine İlave Edilen Bazı Esansiyel Yağların Performans ve Yumurta Kalitesine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü), KARAKULLULKÇU M. Z., AY S. T., KARA K.
-
2012 - 2014 ?Bakır Proteinatla Oksidatif Stres Oluşturulan Japon Bıldırcınların (Coturnix Coturnix Japonica) Yemlerine Kateşin İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi, Lipid Peroksidasyonu ve DNA Harabiyetine Etkisi?
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü), KARA K., EREN M., BAYTOK E., GÜLTEKİN M.
-
2009 - 2012 FARKLI TÜY DÖKÜMÜ YÖNTEMLERİNİN VE TÜY DÖKÜMÜ SONRASI KARMA YEME ÜZÜM POSASI KATILMASININ PERFORMANS, YUMURTA KALİTESİ VE YUMURTA LİPİD PEROKSİDASYONUNA ETKİSİ
-
2007 - 2009 ZORLAMALI TÜY DÖKÜMÜ PRAGRAMI UYGULANAN YUMURTA TAVUKLARININ YEMLERİNE KARNİTİN VE HUMAT İLAVESİNİN TEKNİK VE EKONOMİK PERFORMANSA ETKİSİ
-
2006 - 2008 BROYLER YEMLERİNE KATILAN MANNANOLİGOSAKKARİT (MOS) VE PROPOLİS İN CUMPYLOBACTER SPP. KOLONİASYONUNA BİYOKİMYASAL PARAMETRELERE ETKİSİ.
-
2005 - 2008 BROYLER YEMLERİNE BOR İLAVESİNİN PERFORMANS, BAZI KAN PARAMETRELERİ VE ORGANLAR ÜZERİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
EREN M. (Yürütücü), UYANIK F., ATASEVER A., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B.
-
2004 - 2007 HAYVANSAL YAĞ İÇEREN YUMURTA TAVUĞU YEMLERİNE ORGANİK BAKIR İLAVESİNİN PERFORMANS YUMURTA KALİTESİ VE BAZI BİYOKİMYASAL PARAMETRELERE ETKİSİ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü), UYANIK F., EREN M., İŞCAN K. M., BEYOĞLU M., KÜÇÜK O.
-
2004 - 2007 YUMURTA TAVUKLARINDA FARKLI ENERJİ DÜZEYİNDEKİ RASYONA KARNİTİN İLAVESİNİN VEYERLEŞİM SIKLIĞININ PERFORMANSA ETKİSİ
-
2005 - 2006 KROM İLAVESİNİN KEDİLERDE OBEZİTE OLUŞUMU, GLİKOZ TOLERANSI VE BAZI KAN PARAMETRELERİNE ETKİSİ.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
UYANIK F. (Yürütücü), KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., ASLAN Ö., ŞAHİN N., ÇAM Y.
-
2005 - 2006 Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Propolis İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi ve Bazı Biyokimyasal Parametrelere Etkisi
-
2004 - 2006 YÜKSEK ÇEVRE SICAKLIĞINDA YETİŞTİRLEN BILDIRCINLARDA YEME İLAVE EDİLEN MAGNEZYUMUN PERFORMANSA VE BAZI KAN PARAMETRELERİNE ETKİS.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜÇÜK O. (Yürütücü), İŞCAN K. M., UYANIK F., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B.
-
2004 - 2005 YUMURTA TAVUĞU RADYONLARINA ORGANİK ASİT İLAVESİNİN PERFORMANS VE YUMURTA KALİTESİNE ETKİSİ
-
2004 - 2005 BILDIRCIN RASYONLARINDA MANNANOLİGOSAKKARİT VE PROBİYOTİK KULLANILMASININ PERFORMANS VE YUMURTA KALİTESİNE ETKİSİ.
-
2002 - 2004 YUMURTACI BILDIRCIN RASYONLARINA KATILAN BAZI YAĞLARIN PERFORMANS VE BAZI KAN PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
1998 - 2000 Ayçiçeği Küspesi Kapsayan Yumurta Tavuğu Rasyonlarında Enzim ve Probiyotik Kullanımı
-
1997 - 1999 Yumurta Dönemindeki Bıldırcın ve Tavuklarda Enzim, Probiyotik ve Antibiyotik Kullanımı
-
1996 - 1999 Tannik Asit ile İşlem Gören Yağlı Tohum Küspelerinin Sindirilme Derecesi ve Rumende Parçalanma Özellikleri