Arş. Gör. ASLI KAYA TURAN
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Antioxidant and antihypertensive protein hydrolysates from rice bran: optimization of microwave assisted extraction
Hayta M.
,
Benli B.
,
İşçimen E. M.
,
Kaya A.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.15, sa.3, ss.2904-2914, 2021 (SCI-Expanded)
Optimization of antihypertensive and antioxidant hydrolysate extraction from rice bran proteins using ultrasound assisted enzymatic hydrolysis
HAYTA M.
,
Benli B.
,
İŞÇİMEN E. M.
,
KAYA A.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.14, ss.2578-2589, 2020 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Optimization of microwave assisted extraction of rice bran protein
BÜŞRA P.
,
EREN E. M.
,
KAYA A.
,
HAYTA M.
International Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food, Shanghai, Çin, 26 - 29 Haziran 2015, ss.103
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3
Atıf (WoS)
16
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
27
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
10
H-İndeks (Scholar)
1