Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Kefire fermentasyon öncesinde veya sonrasında eklenen tarçının bazı glisemi ve iştah parametrelerine etkisi
-
2024 - Devam Ediyor Ekmeğe Keçiboynuzu Unu İlavesinin Sağlıklı Yetişkinlerde Postprandiyal Glisemi ve Bazı İştah Parametrelerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YÜRÜK A. A. (Yürütücü), ALBAYRAK M., ERBİLİM Z. S., MURATER H. S., GÖNEN H. S.
-
2023 - Devam Ediyor Buğday çiminin farklı formlarında sindirim sürecinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktiviteye etkisinin in vitro incelenmesi
-
2024 - 2025 Ceviz sütünün bireyler üzerindeki, açlık parametreleri, glisemi indeksi ve antioksidan etkisinin araştırılması