-
2024 - 2025 Kefire fermentasyon öncesinde veya sonrasında eklenen tarçının bazı glisemi ve iştah parametrelerine etkisi
-
2024 - 2025 Ceviz sütünün bireyler üzerindeki, açlık parametreleri, glisemi indeksi ve antioksidan etkisinin araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2024 - 2025 Ekmeğe Keçiboynuzu Unu İlavesinin Sağlıklı Yetişkinlerde Postprandiyal Glisemi ve Bazı İştah Parametrelerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YÜRÜK A. A. (Yürütücü), ALBAYRAK M., ERBİLİM Z. S., MURATER H. S., GÖNEN H. S.
-
2023 - 2025 Buğday çiminin farklı formlarında sindirim sürecinin fenolik madde içeriğine ve antioksidan aktiviteye etkisinin in vitro incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
YÜRÜK A. A. (Yürütücü), İLGÜN S., N. H. ABUSHAQA W.