Öğr. Gör. Ali KÖSE
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Quality characteristics of doner kebab made from sucuk dough which is a dry fermented Turkish sausage
Gonulalan Z.
,
Yetim H.
,
Köse A.
MEAT SCIENCE
, cilt.67, sa.4, ss.669-674, 2004 (SCI-Expanded)
Effects of liquid smoke on quality characteristics of Turkish standard smoked beef tongue
Gonulalan Z.
,
Köse A.
,
Yetim H.
MEAT SCIENCE
, cilt.66, sa.1, ss.165-170, 2004 (SCI-Expanded)
Market Sıcaklığında Muhafaza Edilen Aynalı Sazan (Cyprinus carpio L.) Pastımalarında Muhafaza Süresinin Etkisi
GÖNÜLALAN Z.
,
Köse A.
,
Çelik C.
TÜBİTAK, Türk Veterinerlik ve Hayvancılık Dergisi
, cilt.3, sa.21, ss.215-220, 1997 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3
Atıf (WoS)
44
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
42
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
2
Açık Erişim
2