Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEMEK YEME DENEYİMİNİN ÖNEMİ

CUMHURİYET 11. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Ankara, Türkiye, 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.1000

KAYSERİ GASTRONOMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK TEKNOLOJİ TEMELLİ YENİLİKÇİ İŞ MODELLERİ ÖNERİLERİ

TASHKENT INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-III, Toskent, Özbekistan, 22 - 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.1000

KAYSERİ TURİZMİNDE DİJİTAL TEKNOLOJİ KULLANIMI: MEVCUT DURUM DEĞERLENDİRMESİ VE GELECEĞE DÖNÜK ÖNERİLER

TASHKENT INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-III, Toskent, Özbekistan, 22 - 23 Nisan 2024, cilt.1, ss.1000

DEĞERLİ HİSSETME, MEMNUN OLMA VE DAVRANIŞSAL NİYETLER: YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜ AÇISINDAN DEĞERLENDİRMELER

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, cilt.1, ss.1000

GASTRONOMİ ŞEHRİ OLMA YOLUNDA MEDYA KULLANIMI: KAYSERİ ÖRNEĞİ

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, cilt.1, ss.1000

KAYSERİ TURİZMİNDE PAYLAŞIM EKONOMİSİ UYGULAMALARINA İLİŞKİN ÖNERİLER

12TH INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2024, cilt.1, ss.405-413

DESTİNASYON YÖNETİM SİSTEMLERİNİN UYGULANMASINDA VE BAŞARISINDA KİLİT FAKTÖRLER: MODERN UYGULAMALAR IŞIĞINDA KAYSERİ DESTİNASYON YÖNETİM MODELİ ÖNERİSİ

12TH INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES, ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES IN A CHANGING WORLD, İzmir, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2024, cilt.1, ss.394-404

TEKNOLOJİ KABULÜNE İLİŞKİN TEORİ VE MODELLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ

11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, cilt.1, ss.337-345

YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜNDE YAPAY ZEKÂ VE ROBOTİK TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI

11th INTERNATIONAL ZEUGMA CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Gaziantep, Türkiye, 18 - 20 Mart 2024, cilt.1, ss.331-336

Artificial Intelligence Studies in the Field of Tourism and Hospitality: A Bibliometric and Network Analysis

IV. International West Asia Congress of Tourism Research Congress (IWACT), Çanakkale, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2020, ss.51-52 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Kapadokya Bölgesinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Kriz Algıları

20.Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.1, sa.14, ss.63-72 Creative Commons License

Gastronomi Uzmanlığı,Turları ve Rehberliği: Kavramsal Bir Çerçeve

Gastronomi Zirvesi/Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, cilt.1, sa.1, ss.7 Creative Commons License

Individual Innovativeness of Chefs

The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 23 - 30 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.1490-1500 Creative Commons License

Fast Food Restoranlarının Hizmet Kalitesinin Dineserv Modeli İle Ölçülmesi:Kayseri İli Örneği

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, cilt.1, sa.1, ss.885-904 Creative Commons License

Lezzetin Peşinde Şarap Turizmi: Kapadokya'nın Eko-Gastronomik Potansiyeli

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, sa.1, ss.13-14 Creative Commons License

Pastırma, Sucuk ve Mantının Gölgesinde Kayseri Mutfak Kültürünün Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetleri

CITTASLOW GÖKÇEADA EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, cilt.1, sa.1, ss.16-17 Creative Commons License

Hızla Gelişen Dünya Turizminde Yeni Trend: Kruvaziyer Turizm

2. ULUSAL DENİZ TURİZMİ SEMPOZYUMU, İzmir, Türkiye, 28 Şubat 2014, cilt.1, sa.1, ss.227-246 Creative Commons License

Destinasyon İmajı ve Yahyalı Bölgesi

I. Ulusal Yahyalı Sempozyumu, Kayseri, Türkiye, 20 - 21 Eylül 2012, ss.551-568 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Balıklar ve Su Ürünleri

TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ, Köşker Hasan; Ercan Fatih, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.39-56, 2023

DIGITAL TWINS OF LOCAL CUISINES: IS IT POSSIBLE?

DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Dr. Cihan Canbolat, Dr. İbrahim Çekiç, Editör, Egitim Publishing Group, Inc., İstanbul, ss.53-68, 2022

Gastronomi Rehberliği

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Dr. Gökhan Yılmaz,Dr. Ayşe Şahin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.204-217, 2021

Kayseri

Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan Yazıcıoğlu,Ümit Sormaz,Cihan Canpolat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.479-491, 2021

Mutfak Hizmetlerinin Sunulduğu İşletmeler ve Mutfak Çeşitleri

Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Doç. Dr. Lütfi Buyruk, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.28-40, 2021

Viski ve Turizm

Tüm Yönleriyle Distile İçkiler ve Turizm, Doç. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-104, 2021

Mutfakta Kullanılan Taze ve Kuru Baharatlar

İleri Mutfak Bilimleri, Doç. Dr. Yılmaz Seçim,Dr. Selman Bayrakçı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.205-228, 2021

Türk Şarap Markaları, Başarı Öyküleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi, Doç. Dr. Aysu ALTAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-108, 2020 Creative Commons License

Kayseri Mutfağının Uluslararasılaşma Potansiyeli

Yerelden Küresele Türk Mutfağı, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa,Arş. Gör. Mustafa Ülker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.25-51, 2020

Türk Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.371-390, 2020

Türk Mutfağında Yer Alan Çorbalar

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.26-39, 2020

Deniz Turizmi

Alternatif Turizm, Prof. Dr. Şule AYDIN,Doç. Dr. Duygu EREN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.219-236, 2019

Kayseri: Kayseri Mantısı

Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Dr. Melahat YILDIRIM SAÇILIK,Dr. Samet ÇEVİK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.262-268, 2019

Bira Üretim Süreci ve Bira Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Bira ve Bira Turizmi, Doç. Dr. Aysu Altaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-31, 2019 Creative Commons License

Çay Üretim Süreci ve Çay Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Çay ve Çay Turizmi, Altaş A., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.17-38, 2018 Creative Commons License

Yiyecek ve İçecek Sektöründeki Akımlar

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, "Karamustafa K.", Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.581-608, 2018

Yiyecek ve İçecek İşletmesi Kurma Fikri, Yapılabilirliği ve Yatırım Kararı

Yiyecek ve İçecek Yönetimi, Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.75-130, 2018

Ansiklopedide Bölümler

Ücretsiz Geceleyen Konuk

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666-667, 2019

Uyuşmazlık Raporu

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.659, 2019

Kuver Ücreti

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.301, 2019

Kontinental Kahvaltı

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.289, 2019

Konuk

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.290-291, 2019

Ücretsiz Kategori Yükseltme

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.667, 2019

Tam Pansiyon Artı

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.480-481, 2019

Ücretli Kategori Yükseltme

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.666, 2019

Açık Büfe

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.1-2, 2019

Uyandırma Servisi

Detay Yayıncılık, TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI, ss.657, 2019

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

76

Atıf (WoS)

5

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

2

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

40
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları