Atıf İçin Kopyala
Tokalıoğlu Ş., Shahir S., Şenkal B. F., Akgül E. T.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, cilt.118, ss.105210, 2023 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
118
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.1016/j.jfca.2023.105210
-
Dergi Adı:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, Analytical Abstracts, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.105210
-
Anahtar Kelimeler:
5ATT-CSPS, Chromium speciation, D-SP?E, Water, Lettuce extracts in saliva, Food analysis
-
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Evet