"Optimization of Edible Oil Extraction from Ofada Rice Bran Using Response Surface Methodology" by Akinoso, R. & Adeyanju, J.A. [Food and Bioprocess Technology 5 (2012) 1372-1378]


Toker O. S., YILMAZ M. T., Karaman S., DOĞAN M.

FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, cilt.5, sa.6, ss.2630-2631, 2012 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Kısa Makale
  • Cilt numarası: 5 Sayı: 6
  • Basım Tarihi: 2012
  • Doi Numarası: 10.1007/s11947-012-0908-4
  • Dergi Adı: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.2630-2631
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Evet