Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tahsin YILMAZ
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
1.
Characterization of O/W model system meat emulsions using shear creep and creep recovery tests based on mechanical simulation models and their correlation with texture profile analysis (TPA) parameters
Yılmaz M. T.
,
Karaman S.
,
DOĞAN M.
,
Yetim H.
,
Kayacıer A.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.108, sa.2, ss.327-336, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Dynamic oscillatory shear properties of O/W model system meat emulsions: Linear viscoelastic analysis for effect of temperature and oil concentration on protein network formation
Karaman S.
,
Yılmaz M. T.
,
DOĞAN M.
,
Yetim H.
,
Kayacıer A.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.107, sa.2, ss.241-252, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Effect of Grape Pomace Extracts Obtained from Different Grape Varieties on Microbial Quality of Beef Patty
Sağdıç O.
,
Ozturk I.
,
Yılmaz M. T.
,
Yetim H.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.76, sa.7, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Simplex lattice mixture design approach on the rheological behavior of glucomannan based salep-honey drink mixtures: An optimization study based on the sensory properties
Karaman S.
,
Yilmaz M. T.
,
Kayacier A.
FOOD HYDROCOLLOIDS
, cilt.25, sa.5, ss.1319-1326, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
5.
RP-HPLC-DAD analysis of phenolic compounds in pomace extracts from five grape cultivars: Evaluation of their antioxidant, antiradical and antifungal activities in orange and apple juices
Sağdıç O.
,
Ozturk I.
,
ÖZKAN G.
,
Yetim H.
,
EKİCİ L.
,
Yılmaz M. T.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.126, sa.4, ss.1749-1758, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
6.
Steady and dynamic oscillatory shear rheological properties of ketchup-processed cheese mixtures Effect of temperature and concentration
Yilmaz M. T.
,
Karaman S.
,
CANKURT H.
,
Kayacier A.
,
Sagdic O.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.103, sa.2, ss.197-210, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
7.
Characterization of Butter Spoiling Yeasts and Their Inhibition by Some Spices
Sağdıç O.
,
Öztürk I.
,
Bayram O.
,
KESMEN Z.
,
Yılmaz M. T.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.75, sa.9, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
7
Yayın (WoS)
7
Yayın (Scopus)
7
Atıf (WoS)
320
H-İndeks (WoS)
7
Atıf (Scopus)
156
H-İndeks (Scopus)
3
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları