Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 NEVŞEHİR İLİ SÜT SIĞIRCILIĞININ GENEL DURUMU VE HAYVAN BESLEME ALIŞKANLIKLARI
-
2016 - 2018 PLANTAGO LANCEOLATA OTUNUN BESİN MADDE KOMPOZİSYONU İLE İN VİTRO RUMİNAL SİNDİRİMİ ORGANİK ASİT KONSANTRASYONU VE RUMEN MİKROORGANİZMALARI ÜZERİNE BİTKİ FENOLOJİK DÖNEMİNİN ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARA K. (Yürütücü), KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., AKTUĞ E., ÖZKAYA S., BAYTOK E.
-
2015 - 2017 KÖPEK YEMLERİNDEKİ BAZI KARBONHİDRAT KAYNAKLARININ İN VİTRO GAZ ÜRETİM TEKNİĞİ İLE FERMENTASYON PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2014 - 2016 NAR VE ELMA POSASININ VE POSA SİLAJLARININ İN VİTRO RUMEN FERMENTASYONU, TOPLAM GAZ VE METAN ÜRETİMLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KARA K. (Yürütücü), AKTUĞ E., KARAKAŞ OĞUZ F., BAYTOK E., KAMALAK A., KOCAOĞLU GÜÇLÜ B., et al.
-
2012 - 2015 Zahter (Thymbra spicata l.) uçucu yağının ruminantlarda performans ve rumen metabolitlerine etkisinin in vitro ve in vivo yöntemlerle belirlenmesi ve ekolojik yönden değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYTOK E. (Yürütücü), DENEK N., KAYA D. A., KAMALAK A., ÖNEL S. E., AKSU T., et al.
-
2012 - 2014 ?Bakır Proteinatla Oksidatif Stres Oluşturulan Japon Bıldırcınların (Coturnix Coturnix Japonica) Yemlerine Kateşin İlavesinin Performans, Yumurta Kalitesi, Lipid Peroksidasyonu ve DNA Harabiyetine Etkisi?
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KOCAOĞLU GÜÇLÜ B. (Yürütücü), KARA K., EREN M., BAYTOK E., GÜLTEKİN M.