Projeler

Rasyonda farklı yag kaynagı ve teknolojik formları kullanımının in-vivo ve in-vitro ruminal biyohidrojenasyona ve sütte yag asidi profilinine etkisinin belirlenmesi

TÜBİTAK Projesi, 2020 - Devam Ediyor

İki Farklı Kurutma Yöntemi Ve Bazı Kimyasal Uygulamalarla Elde Edilen Un Kurdu Tenebrio Molitor L Larvasının In Situ Rumen Protein Parçalanabilirliği Ile In Vitro Bağırsak Sindirilebilirliğinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2023

Çörekotu yağının ruminal biyohidrojenasyonunun belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2021 - 2023

Rasyona İlave Edilen Mikroalg ve Balık Yağlarının Sütte Kolesterol ve Yağ Asidi Kompozisyonu ile Ruminal Biyohidrojenasyonunun Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2022

Kitosanın Yonca Silajı Kalitesine Etkilerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2020 - 2021