Metrikler
Makaleler
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (2)
2004
20041. Quality characteristics of doner kebab made from sucuk dough which is a dry fermented Turkish sausage
Gonulalan Z., Yetim H., Köse A.
MEAT SCIENCE
, cilt.67, sa.4, ss.669-674, 2004 (SCI-Expanded, Scopus)
2004
20042. Effects of liquid smoke on quality characteristics of Turkish standard smoked beef tongue
Gonulalan Z., Köse A., Yetim H.
MEAT SCIENCE
, cilt.66, sa.1, ss.165-170, 2004 (SCI-Expanded, Scopus)
1997
19973. Market Sıcaklığında Muhafaza Edilen Aynalı Sazan (Cyprinus carpio L.) Pastımalarında Muhafaza Süresinin Etkisi
GÖNÜLALAN Z., Köse A., Çelik C.
TÜBİTAK, Türk Veterinerlik ve Hayvancılık Dergisi , cilt.3, sa.21, ss.215-220, 1997 (SCI-Expanded)
Desteklenen Projeler
2007 - 2017
2007 - 2017GALETA UNU KATKILI SUCUK ÜRETİM İMKANLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KÖSE A. (Yürütücü)