Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Pickering emulsions from rice protein-xa...
Pickering emulsions from rice protein-xanthan gum nanoparticles at different oil content: emulsion properties and using producing cake as a fat replacer
İşçimen E. M.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi, cilt.29, sa.1, ss.162-176, 2025 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
29
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2025
Doi Numarası:
10.29050/harranziraat.1568345
Dergi Adı:
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.162-176
Erciyes Üniversitesi Adresli:
Evet