Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri


Aslan Türker D., Göksel Saraç M., Doğan M.

Akademik Gıda, cilt.19, sa.2, ss.159-168, 2021 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 19 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.24323/akademik-gida.977276
  • Dergi Adı: Akademik Gıda
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.159-168
  • Erciyes Üniversitesi Adresli: Evet