Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Süt ve Süt Ürünlerinde Escherichia coli ...
Süt ve Süt Ürünlerinde Escherichia coli O26 O111 ve O157 Varlığı İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Moleküler Tiplendirilmesi
HIZLISOY H.
(Yürütücü),
ÖZTEKİN D.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2017 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mart 2017
Bitiş Tarihi:
Haziran 2019