Erciyes Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Çiğ süt ve peynirlerde Brucella spp'nin ...
Çiğ süt ve peynirlerde Brucella spp'nin konvansiyonel ve moleküler metodlarla araştırılması
ABAY S.
(Yürütücü),
ERDOĞDU S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2011 - 2017
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mayıs 2011
Bitiş Tarihi:
Mart 2017